Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen korrektort ajánlotok:?...

Milyen korrektort ajánlotok:? Milyet használtok? Melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Olyat keresek ami jól elfedi a pattanásokat (és az orr alatti pirosságot is és nem gyűlik meg a bőrön) lehetőleg nem hagy foltot.

Hallottam már a Catrice-ről (de az elvileg meggyűlik a bőrön) az Essence-ről és a Miss Sporty-ról vélemény róluk?

Milyet vegyek?

A válaszokat előre is köszi.

2014. febr. 24. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Essence Stay All Day-t használok szem alá,és nem vagyok sárgás bőrű.:) A többire Catrice Camouflage krémet,ami mindent elfed.Azért nem használom szem alá,mert akármilyen jó is a Catrice,oda folyékony kell.Essence 850 forint,Catrice 900 valamennyi.A Catrice több mint fél évig elég,mindennapos használat mellett,az Essence 1,5-2 hónapig max.
2014. jún. 19. 12:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Én Miss Sporty-t használok és úgy 300.- körül volt.:))
2014. jún. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!