Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az AVON-ról?

Mi a véleményetek az AVON-ról?

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Timi, ha avonozásból élnék, akkor én is csak dicsérném :) Amúgy a parabén és károsanyag mentes vonal felkeltette az érdeklődésemet, kíváncsian várom!
2015. ápr. 2. 12:27
 12/14 Timi179 ***** válasza:
43%

Hát akkor élj, a lehetőség adott mindenkinek! :-)

Már rendelhetőek a termékek! Próbáld ki!

2015. ápr. 3. 01:12
 13/14 anonim válasza:

Teljes mértékben egyet értek Timi179 nevű hozzászólóval.!

Például nekem két megrendelőm is áldja az Avon tusfürdőt , mivel már mindent kipróbáltak de csak viszkettek állandóan ( még a nivea , dove , bármi nagynevű) vörös foltok jelentek meg , de amióta rendelik a tusfürdőt az avonból nem hajlandóak máshonnan venni mert mindkettőnek remekül bevált ez az egy amitől nem viszketnek.

Tehát igen mindenkinek más típusú bőre van. Akár a legnagyobb márkájú termékekre is lehet bárki allergiás.

Én is használom az avon termékeket. Nekem tökéletesen beváltak. Akár a pattanásokra szolgáló tonik-ok . Akár a testápoló krémek. Hajápoláshoz a sampon , balzsam valamint a smink.

Mindezek mellett a rendelőim többi része is meg van elégedve 100%-ban.

2015. ápr. 23. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Én eddig csak parfümöket, dezodorokat és tusfürdőket használtam tőlük, azokkal meg voltam elégedve.
2021. máj. 15. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!