Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan válasszak Avon katalógu...

Hogyan válasszak Avon katalógusból alapozó színt?

Figyelt kérdés
A calming effects típusra gondoltam, de újságból elég nehéz belőni a megfelelő színt :)

2015. márc. 30. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
nézz swatchokat, teszteket a neten.
2015. márc. 30. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Miért Avont akarsz? Az egyik legrosszabb márka smink terén és alapozót próba után kellene választani. Az Avonoknak semmi fedése és tele vannak káros anyagokkal is, full szilikon, ezért zsírosítanak és eltömítik a pórusokat. Nem hiszem hogy érdemes lenne ilyet venni bárkinek is. 2000 ft körül már sokkal jobb alapozót is találsz boltokban.
2015. márc. 30. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Alapozót újságból sehogy. Azt csak szigorúan próbával. A nyakadon kell kipróbálni a színt ott látod a legjobban. (A fejednek ugyanis illeszkednie kell a nyakadhoz, mert ha elüt az elég nevetséges. :D). Én is inkább valami minőségit ajánlanék... Szájfényből meg szemceruzából még haggyám de az alapozóból rendeset kell venni.
2015. márc. 30. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak Avon bemutatótermek. Ha Bp-en laksz jó lehetőség megnézni a termékeket, de a tanácsadónődtől is tudsz termék mintát kérni.
2015. márc. 31. 09:40
 5/6 Timi179 ***** válasza:
Mivel nem az volt a kérdés hogy miért ne az avont válaszd így én is az előttem szólóhoz hasonló választ adnék: kérj mintát a tanácsadónődtől akár minden árnyalatból illetve gyere el egy bemutatóterembe, Bp, Érd, stb és próbáld ki!
2015. ápr. 1. 21:52
 6/6 anonim válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal.

Ha bármilyen terméket vennél avonból pl. alapozó ,parfüm , rúzs , stb... Egy tanácsadónő tud neked belőle mintát adni!

Én is tanácsadónő vagyok és avon márkájú alapozót használok. Megrendeltem a mintát kipróbálgattam őket és amelyik a legjobb volt számomra. Szerintem jó termékek nekem egyáltalán nem zsírosítják a bőröm , vagy tömítik el ( hiszem azt az utcán lévő por és szennyeződés is megteszi ami miatt alapból minden nap meg kell tisztítani az arcot) .Számomra például ez az alapozó vált be a legjobban.

2015. ápr. 23. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!