Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen Avon alapozót tudnátok...

Milyen Avon alapozót tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Világos bőröm van,néhol piros foltokkal (orrom körül).Nincs sok pattanásom,csak mitesszerek.Sajnos az eddigi alapozóim közül egyik sem volt megfelelő,vagy nem fedtek,vagy a legvilágosabb tónus is sötét volt.Szeretnék egy olyan alapozót,ami tartós,jól fed,világos,és olcsó (maximum 2000 Ft).Remélem tudtok segíteni,előre is köszönöm a válaszokat.:)

17/L

2013. febr. 7. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez jött be:

[link]

Amikor világosabb volt a bőröm, a Nude-ot használtam, most a Warmest Beige-et. Nekem nagyon jól fed, és ha jól bemasszírozod, nem csak úgy odakened, akkor még igazodik is a bőrszínedhez, nem fog elütni. Viszont az én bőröm sárgás! Ha neked inkább rózsaszínes, akkor tuti nem jók ezek az árnyalatok. Akkor inkább az Ivory-t ajánlom. (egyáltalán nem színhelyesek azok a pöttyök a képen, szóval azt ne nagyon vedd figyelembe!!)

Az állaga jó, nem fényesedik, jól fed, és kellemes a bőrnek, elvileg bőrnyugtató.

2013. febr. 7. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Jajj, most néztem, a kis pöttyökben helyes a szín!!!!! A nagy négyzetekben viszont fura, ne azt nézd, hanem a pötty színekek. Nem tudom mennyire érthetően írtam le:P
2013. febr. 7. 15:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Én is ezt néztem ki,de utánaolvastam,és azt írták,hogy nem fed valami jól és túl folyékony.Várom a további válaszokat :)
2013. febr. 7. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ez vált be.

Elég jó a fedése és szépen mattosít is. Nekem az Ivory árnyalat van. A bőröm elég világos. Nagyjából illeszkedik a bőrömhöz. Én ezt tudom ajánlani!

2013. febr. 7. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, amit a 4-es mutat. Nekem "lehámlott" a bőrömről, pláne az orromon volt olyan. De az egész arcomon pár óra után így "pórusosodott" vagy nem tudom mi, pedig nem kentem túl vastagon, se túl vékonyan. Szóval nekem ledobta a bőröm, és ezt semelyik más alapozó nem csinálta nekem.
2013. febr. 7. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Az Avon alapozók nem jók és nincs belőlük világos szín. Tele vannak vegyi anyagokkal amik pattanásokat okoznak meg mitesszereket. Inkább vegyél egy normális BB krémet, pl. Essence Pureskin, az is fed annyit mint az Avon alapozók, de nem károsítja a bőröd, segít eltüntetni a mitesszereket is. És sokkal olcsóbb.
2013. febr. 7. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan van (bár már kevés van benne), amit a 4-es válaszoló linkelt.

Egy jobb minőségű púder mellé szerintem elfogadható, de egyébként elég gyorsan lekopik.

2013. febr. 7. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan is amit az 1.válaszoló linkeltmeg amit a 4.-es de nekem a harmadik jött be a Magix,nagyon jó a fedése,kicsit púderessé válik felvitel után,nekem vegyes bőröm van de nem zsírosodott és nem is szárította az arcom.
2013. febr. 8. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!