Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az AVON-ról?

Mi a véleményetek az AVON-ról?

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan miről?
2015. márc. 31. 16:37
 2/14 A kérdező kommentje:
hát úgy általában az avonról mint sminkmárkáról
2015. márc. 31. 16:40
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Én szeretem vannak benne elég jó kis termékek és viszonylag pénztárca barát is .

Általában szetteket, néhány dekor,testápolási termékeket szoktam rendelni.

De mivel a nagynéném avonozik így jóval ocsóbban tudok hozzá jutni a termékekhez sőt van hogy ingyen.

Az árakhoz képest nem rossz termékek vannak náluk.

Bár 1dolgot nem rendelek náluk az viszont az alapozó illetve a puder na az nem az a minőség amit személy szerint elviselek magamon,csak kozmetikus által rendelt profi alapozó,puder nagy ritkán korrektor terméket használok.

Viszont van pár parfümük amiknek az illatát kedvelem és szívesebben fújom magamra ha rohanos napom van mint a jóval drágább minőséginek mondott "márka"parfümöket!

2015. márc. 31. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Vannak gagyi cuccok,szerintem ilyenek a Color Trend és a Naturals termékek. De vannak jók is.
2015. márc. 31. 17:06
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Úgy gondolom sehol nem lenne már az Avon ha nem ezzel a katalógusos, ember nyakára mászós, rendelgetős módszerrel árulna. Mert a termékek 90%-a pocsék, túlárazott, mert ez az alacsony minőség feleennyibe kéne hogy kerüljön, na meg állatokon kísérleteznek amiről még sokáig hazudoztak is... szóval engem nem győztek meg.
2015. márc. 31. 17:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Van néhány termék, amit szívesen rendelek, pl Nailwear Pro+ körömlakk, néhány rúzs, szemceruza, olcsó kézkrémek. Az alapozók hulladék szarok, alig fednek, tele vannak szilikonnal és egyik sem érintésálló. A krémek tele vannak káros anyagokkal, amit próbáltam attól mindegyiktől kipattogok. A parfümök többsége egy kaptafára megy és nagyon gagyi, de van persze egy-két kellemes illat (pl a City Rush-t nagyon szeretem).

Nagyon sok tusfürdővel, testpermettel befürödtem, mert full szintetikus illatuk volt és a tusfürdőktől vörös allergiás, viszkető foltok lettek a bőrömön (és a férjemén is, úgyhogy kuka..).

Jobban szeretem a drogériát, ahol megfoghatom, megnézhetem az adott dolgot és árban is ugyanott vagyok.

2015. márc. 31. 18:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Vannak nagyon jó dolgaik, és nagyon pocsékak is, árban ugyanígy, vannak nagyon jó árak (főleg akciókor), de vannak olyanok, amik már túlzás kategóriába esnek (pl. sztem a 4es szemhéjpúdereik durván túl vannak árazva, mennyiséget és minőséget is tekintve). Plusz, csak a katalógus színmintái alapján nem érdemes semmit rendelni, mert köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Amúgy a körömlakkjaik kifejezetten jók szerintem, a rúzsaikat és a Luxe korrektorukat nagyon szeretem. Az ékszereik-táskáik a legtöbbször elég ódivatúak, és ahhoz képest drágák is... kb. kínai minőség, amit a kínai boltban olcsóbban meg lehet venni.

Egyéb test-arcápolási termékeikből túl sok mindent nem próbáltam eddig. Hello Hydration arckrém-éjszakai krém-szemkörnyékápoló szettet próbáltam, az nekem nem ért semmit, de mások meg kedvelik, szóval lehet, hogy csak az én bőrömmel nem volt kompatibilis. Érzékeny bőrű rokonomnak meg folyton viszketést, kiütést okoztak az Anew termékek, erre érdemes figyelni.

2015. márc. 31. 20:04
 8/14 anonim válasza:
Szerintem az arckrémek, hajápoló szerek, pattanásra való termékek ezek nem igazán használnak, viszont a smink termékeit csak dícsérni tudom:)
2015. ápr. 1. 21:10
 9/14 anonim válasza:
Nekem az arckrémek, hajápolószerek, pattanásra való termékek nekem nem igazán használtak, viszont a sminktermékeit csak dícsérni tudom.
2015. ápr. 1. 21:12
 10/14 Timi179 ***** válasza:
49%

Lehet én leszek az egyetlen csak POZITÍV példa, de hát igazol engem az avonnál eltöltött vezető szerepem több mint 8 éve!

Minden terméket használok, a sminktől az arckrémen át a hajpakolásig és tusfürdőig!

A piacon ár-értékarányban nagyon jók vagyunk, nézzetek utána!

A termékeink biztonságosak, mivel 100% visszavásárlási garanciánk van, egy drogériában 3 hónapon belül nem viheted vissza a terméket ha nem vált be és nem kapod vissza az árát sem!

Minden embernek más a bőrtípusa, életkora így sokszor előfordul az allergisá reakció, több esetben csak azért mert nme tudjuk hogy kell helyesen használni az adott terméket, fogalmunk sincs pl az arcápolás lépéseiről... Ez nem a termékek hibája, de ahogy Dm, Rossman, Loreál és bármi másra is lehetünk allergiásak így a avon összetevőire is!

Van aki már az avon szóra is! :-)

Most áprilisban került bevezetésre a Nutra termékcsaládunk, ami az allergiásoknak kedvez, parabén és színezékmentes, nem tartalmaz ftalátokat, érzékeny bőrre is ajánlott!

Kérjetek mintát a tanácsadónőitektől!

2015. ápr. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!