Ti melyiket választanátok?
Van 2 táska amit kiválasztottam, csak egy picit drágákEllenben márkásak és rostbőrből készültek. Kicsit drágálm az árat érte.
Vagy szerintetek megéri egyáltalán venni ilyen táskát fél év garanciával vagy ilyen vélra (munkába járás) megteszi egy olcsóbb is? Valakinek van tapasztalata a rostbőr táskákról?
Ti melyiket választanátok a kettő közül?
Első.
Amúgy, egy jó minőségű táska megéri az árát, hiszen évekig hordhatod. Anyagilag jobban is jössz ki, mint ha évente vennél másik táskát kínaiban, 5ezererért..
Fú, a második nem tetszik, elég gagyi a kinézete. Az első már jobb, de én tuti más színt választanék.
Egy rendes bőrből készült táskáért nem sok ez a pénz. Lehet kapni 3-5e-ért táskát, de az műbőr. Én mondjuk azt hordok, mert egyszerre nem tudok kiadni 2x annyit egy jobbért, de érződik minőség és minőség között a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!