Melyik palettát választanátok?
Figyelt kérdés
W7 ( Naked 2. dupe): [link]
Sleek Au Naturel: [link]
Ha van tapasztalatotok bármelyikkel kapcsolatban, azt is írjátok le, kérlek. Köszönöm
2014. nov. 16. 10:06
1/5 anonim válasza:
Nekem színekben jobban tetszik a Sleek. Tapasztalatom sajnos nincs egyikkel sem. :(
2/5 anonim válasza:
a sleekről sok jót olvastam, az 1. nem valami ismert. persze ettől még lehet jó, de én inkább a 2.-at választanám.
3/5 anonim válasza:
Nekem megvan a sleek paletta, nagyon szeretem. A felső sor színei nagyon jók satírozáshoz, vagy nagyon natúr smink készítéséhez, és akkor is, ha csak tusvonalat húzok. Az alsó sorral pedig bármilyen alkalomra kifesthetem magam. A szemöldökömre is sokáig az egyik matt barnát használtam. Azt is szeretem, hogy nagy tükör van benne, ìgy ha utazok, mindig ezt viszem magammal. Nálam abszolút kedvenc paletta. :)
5/5 anonim válasza:
Sleek...bár én nem szeretem a natúr színeket, de a sleek palettával csak jó tapasztalataim vannak (van még pár másik is, de ezt is nagyon szeretem...a másik kedvencem tőlük, ami természetesebb az a storm...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!