Ti mit használtok izzadtság ellen?
Figyelt kérdés
Golyós dezodort: [link]
"Sima" dezodort: [link]
vagy sprayt: [link]
? Én eddig sprayt használtam, de ugyanúgy izzdok tőle, sőt keveredik az alapból jó illat az izzadtsággal és csak büdősebb lesz a kettő együtt. Nem tudom, mi rá a jó szó, de olyan állott, áporodott szaguk lesz keveredve.
2015. márc. 27. 22:30
1/7 A kérdező kommentje:
Bocs: lemaradt, hogy férfi vagyok.
2015. márc. 27. 22:30
2/7 anonim válasza:
a spray a legkevésbé hatásos izzadásgátló forma.
minél folyékonyabb, annál jobban fed, így akadályozza a baktériumok terjedését, amitől büdös leszel.
a spray csak illatot ad, ami később ugyanúgy büdös lesz. ajánlatos a golyós, vagy a stift(nálad "sima" :D) deó használata.
4/7 A kérdező kommentje:
Bocs, stift :D
2015. márc. 28. 10:31
5/7 anonim válasza:
én pumpás exodort, nekem csak ez segít. szőrtelenítős napokon meg golyósat.
6/7 anonim válasza:
micoseed nevű hintőport vagy a solutio antisudorica löttyöt vedd meg és jó lesz elvileg. az utóbbival vigyázz, alumíniumtartalmú, máshová ne kend, csak hónaljra és oda is keveset.
7/7 anonim válasza:
És az előző kommenthez: A solutiot nehogy fel kend vizes bőrre úgy fog viszketni h nem bírod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!