S. O. s van olyan ötletetek büdös izzadságszag ellen ami tutira beválik?
Szerintem is fordulj orvoshoz, ez kórosnak tűnik. Ez már nem normális.
Tinikoromban én is eléggé izzadós voltam, de közel sem ennyire.
Szerintem ez attól függ hány éves vagy, ez inkább amolyan kamaszkorral járó dolog. Nekem is ez volt, azt hittem belehalok, minden nap leszorított kézzel kellett járnom, mert már akkor tisztára meg voltam izzadva (hónaljtájt) amikor beértem a suliba. És akkor még el sem kezdődött a nap! Ezért szinte minden reggel sírhatnékom volt, hogy úristen csak én vagyok ilyen mutáns, rajtam még a hüdespéci dezodorok sem segítenek...stb.
Aztán kb 1 éve elmúlt. Egyszercsak azt éreztem, hogy már nem kell napi szinten a testemhez szorítanom a kezem, végül most már egy fél éve egyáltalán nem.
Sőt mostanra már belenyugodtam és tudom, hogy az izzadás egy természetes dolog, velejáró, és mindenki izzad ha megfigyeled elég gyakran lehet látni mások pólójának hónaljrészénél egy-egy nagy nedves foltot. Számomra az volt ilyen szempontból a legmegnyugtatóbb, hogy az osztályban a menőlányoknál is észre lehet ezt venni, mégcsak nem is takarják, nem is zavarja őket. Pedig annak is van szaga.
Úgyhogy nyugi, nem hinném hogy szükség van itt bármiféle bőrgyógyászatira is... Az csak genetika ha neked esetleg valóban büdösebb egy picit, vagy más szaga van.
:)
*bőrgyógyászra
És még annyi, hogy örülj neki, hogy te ki fogsz lépni ebből a korszakból (ez biztos!) de van aki sohasem fog:
Az énektanárunk az valami brutális:""D Beér a suliba és tiszta víz vagy ki tudja milyen mérgező anyag a ruhája. De nem csak egy is folt! Nap végére mindkét oldala teljesen nedves. És ott hadonászik egész nap, aki elmegy mellette a folyosón utána nem bírja köhögés nélkül, különben megfullad!!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!