Büdös izzadás ellen, valaki valami jót?
Sajnos mint sokan másoknak én is izzadok és szeretném megkérdez hogy kinek vannak praktikái a büdös hónalj szag ellen. Engem nem zavar ha izzadok csak ne legyen büdös. Szóval ha van valakinek valamilyen praktikája vagy valamilyen "csodaszere" örülnék ha megosztaná velem :).
Amúgy lány vagyok reggel és este is fürdök ( na jó reggel zuhanyozom) használok dezodort és parfümöt is de egyszerűen érzem hogy mintha lenne egy pici szagom főleg amikor a ruháimat szagolom :((nem olyan büdös sőt nem is érezni (legalábbis én nem éreztem csak amikor már nagyon bele szagoltam (guuszta :D))
Kérdés, hány éves vagy.
Kamaszkorban a hormonok miatt sok mindent nem tehetsz ellene, de a friss izzadság nem büdös, csak az állott. Tehát, ha kb óránként el tudsz vonulni, és nedves kendővel megtörölni magad, akkor nem leszel büdös.
Viszont sokat segít az - életkortól függetlenül -, hogy hogyan táplálkozol! Sok gyümölcs, zöldség, kevés vörös hús, cigi nem, stb, és tisztább lesz az izzadságod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!