Izzad a lábam állandóan, és ha leveszem a cipőmet nagyon büdös a zoknim. Már befújtam izzadásgátlóval is, de úgy csak kis mértékben csökkent a szag. :S Ti ez ellen mit csináltok? Lehet venni kimondottan lábra ilyen izzadásgátlót?
A páromnak is hasonló problémája volt..Iszonyú büdös volt a lába..Nálunk ez jött be.
- izzadásgátlóporral szórta amíg kellett a cipői belsejét.
- csak pamut zoknit használt(műszálasakat nem vett fel)
- canesten kenőccsel kenegette minden lábmosás után..
kellett pár hét kezelés,de hál istenek ma már szagmentes a lába...
Lábkrém. Azokban van izzadásgátló adalékanyag, kenegesd be vele reggelente és monjuk amikor hazaérsz suliból, v munkából és esténként pedig ecettel fújd be.
Lehet kapni ilyen spricnit amibe beleöntesz ecetet,de semmiképp se higítsd vízzel mivel az alapból higított a 10%os erre teljesen megfelelő.
egy pedikűrös
nekem anno az avon lábspray jött be, csak egy párszor használtam, de utána feltünt h ha nem fujom be akor sincs semmilyen szag
de amúgy a zsálya tea hatékony, vehetnél lábfürdőt, és a teát is ihatod, de max 2 hétig szabad inni a teát.
Szia!
Áztasd a lábad minden nap minimum fél órán át szódabikarbónás vizben(fél marokkal kell a lavórba.)
Nekem elmúlott töle már 2 éve!!!
Állitólag azért van, mert tele van az ember savas méreganyagokkal, és ezeket a szódabikarbónás viz eltávolitja. Még mindig izzad a lábam, de még zárt cipóben 12 óra után sincs az ég világon semmi szaga!!! Hidd el, csodaszert ajánlok és fillérekbe kerül!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!