Avonos dezodorok jók? Nem csak szag elnyomok hanem használnak is?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 23:34
1/4 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem, kaptam egyet, de kidobtam, pedig nem vagyok egy pocsékolós fajta. Egyáltalán nem hatott, sőt nem akart megszáradni a bőrömön sem, idegesítő volt.
2/4 anonim válasza:
én oriflames vagyok :)
az oriflames dezodoroknak nagyon jó az illatuk amikor felkened! viszont fél óra múlva olyan szinten büdösek lesznek rajtad... még ha alapból nem is vagy izzadós, akkor is undorítóak tudnak lenni :( és sajna ugyanez érvényes az avonosokra is. ha jó dezodort akarsz akkor nivea vagy dove
3/4 anonim válasza:
a Fa a legjobb.
16 alatt teljesen jó, de komoly hatást ne várj az avonostól.
4/4 anonim válasza:
Én avonozok, de csak illatosítani ajánlom, semmiképpen sem izzadásgátlásra. A parfüm/kölni illatú golyós deók pláne nem ajánlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!