Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik circle kontaktlencsét...

Melyik circle kontaktlencsét válasszam?

Figyelt kérdés

Tetszenek a kicsit nagyobb átmérőjűek mert amúgy kicsi gesztenye barna szemem van és nem elég dekoratív.

Zöldes vagy barnáson gondolkodtam mert ugye az nem üt el annyira mint a kék. De a lila a legszebb viszont a leginkább nem természetes.Valahogy magamat nem tudom elképzelni kékben viszont szép az is.Szerintetek?

Ezek közül inkább a Puffy 3 tones tetszik talán a legjobban.

[link]

2015. márc. 26. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Egyik sem természetes, akkor meg nem mindegy, milyen a szín?
2015. márc. 26. 11:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem mindegy..nem tudok választani.:D Neked melyik szín tetszik?
2015. márc. 26. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a Puffy 3-at nézzük, akkor a pink, brown, green. Bár a green eléggé elüt, a többi inkább beolvad.
2015. márc. 26. 12:24
 4/7 A kérdező kommentje:

ja igen ott ami kilátszik a barna középpen..

a barna vagy pink is gyönyörű különleges de nem rikító igen jobban beleolvad.bár a violet a legszebb kétségtelenül de az utcán lehet már túl merész lenne..^^

2015. márc. 26. 12:38
 5/7 A kérdező kommentje:
És ha az összeset nézzük? Köszi amúgy.Ment a zöld kéz!:)
2015. márc. 26. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt válaszd ami tetszik, én régen kettőt rendeltem, sajnos kiderült hogy a szemem nem bírja, így bukta, kiesik amint berakom. De a fél percig amíg pislogás nélkül sikerült magamon megnézni őket nem nyerte el a tetszésemet, annyira béna és mű hatásúak, én emberek közé így tuti nem mennék. Szerintem max képeken mutat jól.
2015. márc. 26. 22:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem haha

nekem az tetszik hogy olyan nem megszokott nem természetes.;)

oké azt választom ami senkinek sincs.

2015. márc. 27. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!