Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem tudom normálisan...

Miért nem tudom normálisan kifesteni a szempilláimat?

Figyelt kérdés
Már többféle spirált is kipróbáltam (olcsót, drágát, márkásat egyaránt) de akármelyikkel festem ki, egyszerűen csomós, összetapadt, ronda szempillákat kapok. Utána át szoktam fésülni szempilla fésűvel, úgy többé-kevésbé sikerül normálisra megcsinálnom, de másoknak anélkül is sikerül szép pillákat csinálni, nekem miért nem megy? :( Próbáltam már lassan, óvatosan spirálozni, csináltam már határozott mozdulatokkal is, mindenhogy. Este mindig rendesen lemosom a sminket, és nem is használok napi szinten szempillaspirált, szóval emiatt sem lehet. Kérlek, segítsetek :( Én is szeretnék dús, hosszú pillákat!

2015. márc. 20. 14:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Előfordul a drogériákban, hogy azt a spirál amit te megveszel, már felbontotta valaki (ugye az első felbontás után a spirál romlásnak indul). Így ha abból a termékből, amit te kiszemeltél magadnak, van lefóliázott, akkor inkább azt válaszd. Amerikában például becsomagolva árulják a spirálokat, ez itthon is jó ötlet lenne. :(
2015. márc. 23. 15:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem volt belőle lefóliázott :( Mindegy, legközelebb akkor megpróbálok erre is odafigyelni.
2015. márc. 23. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!