Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel tudom eltávolítani...

Mivel tudom eltávolítani itthon a 3D-s szempilláimat?

Figyelt kérdés
Az egyik szememről már lehullot egy csomó , a másikról meg alig pár és így elég hülyén néz ki, mellesleg tövestűl hullik a saját pillám tőle...Mit tudok csinálni?
2013. nov. 13. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Remélem ez segít. Én Lisa Eldrige youtube csatornáján láttam elég jó videót a smink eltávolításról. Műszempillát is leszedett elég könnyen, nem tudom a 3D-sel is működik-e, de meg lehet próbálni. Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=lxU4jiIMguM
2013. nov. 15. 08:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy nekem Nivea arclemosó tejem van, és úgy is kiválóan működik a technika, hogy a szememre rákenem, mivel a videóban ő beáztatja a korongot.
2013. nov. 15. 08:10
 3/3 Joy Turner ***** válasza:
A 3D-s pillát nem lehet leszedni sima sminklemosóval. Speckó pillaragasztót oldó szer kell hozzá. Menj vissza leszedetni, vagy várd meg, amíg kihullik magától.
2013. nov. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!