Hogy kell normálisan alapozózni?
Van egy folyékony, noname alapozóm, azt használom, olcsó féle, de amúgy nem rossz. Viszont nem igazán tünteti el a pirosodásokat. Láttam anno egy műsorban, hogy alapozás előtt még kentek valamit az emberkére, és látszólag szép tökéletes bőre lett utána, hiába foltos amúgy a bőre. Szóval hogy kell....?
Elég fehér vagyok, így nem nagyon szórakoznék a jelenleginél sötétebb alapozóval.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Nem a színétől, hanem a fedésének az ERŐSSÉGÉTŐL függ, hogy el tudod-e tüntetni egy rétegben a pirosságot, vagy sem.
Tehát még véletlenül sem sötétebb alapozó után kellene nyúlnod, hanem egy jobb fedésű vagy minimum építhető után!
Olcsó féle = rossz. Ez nem mindenre igaz, de alapozóra nagyon is. Egy átlagos BB krém is eltünteti már a pirosságot, ha a te alapozód erre sem képes akkor egyáltalán minek van?
Én csak hidratálok aztán felkenem az alapozót (Bourjois), ez elfed szinte mindent, csak a nagyobb pattanásokat kell eltüntetni utána még korrektorral. Ebből van nagyon világos árnyalat is, szóval tökéletes.
De ott az Eveline 8in1 BB, annak a legjobb a fedése a BB-k közt, a pirossággal tuti megbirkózik és nem is drága.
Úú, tényleg, el is felejtettem azokat a BB krémeket... Szemeztem vele egy időben, de azóta teljesen kiment a fejemből a létezésük. Hm, venni fogok egyet, köszi a tippet. :)
Ja és azért használom ezt a gagyit, mert még mindig jobb, mint a semmi. Picit egységesíti a bőrszínemet, igaz, nem a legjobb... No de köszi. :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Igyekszem nem sűrűn használni, de sajna nem megyek emberek közé alapozó nélkül, max a barátoméknál nem kenem fel ottalvások alkalmával, mert úgyis látja reggel, hogy nézek ki amúgy. :D Meg ha hazaérek, egyből arctisztítózok, remélem, nem lesz következménye a sok alapozásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!