Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hogy vesztek körömlakkot,...

Ti hogy vesztek körömlakkot, mikor mindenhol mesterséges neonfény van a drogériákban?

Figyelt kérdés

Nem lehet természetes fényben látni, mert csak az erős neonfény van mindenütt. Tegnap akartam egy lazacszínt venni tavaszra, csak a Miss Sportynak van vagy 6 árnyalata, amik szinte egyformák.

Kiválasztottam egyet, végül is nem rossz, de most természetes fényben elég neon-narancssárga, rikító.

Kicsit lágyabbat akartam, de tényleg nem lehet ott eldönteni, milyen a valóságban.

(Rossmann, dm)

2015. márc. 19. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Én nem veszek körömlakkot, mivel nem támogatom az állatkísérletek. Nem ér annyit hogy a színes köröm miatt állatok nyomorodjanak meg...
2015. márc. 19. 08:13
 2/10 A kérdező kommentje:

nyilván nem ahhoz szólt a kérdésem, aki nem vesz, hisz a kérdésben az van, hogy "HOGY", ez pedig feltételezi a vásárlást.

ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, nem kell írni.

és nem minden kozmetikai cég végez állatkísérleteket.

2015. márc. 19. 08:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a Rimmel London lakkjait használom jórészt, és náluk vannak tök jó lazacos árnyalatok. :) Én általában a neten kinézem a lakkot, aztán megkeresem a drogériában, de néha ott helyben választom ki, eddig még nem csalódtam.
2015. márc. 19. 10:40
 4/10 A kérdező kommentje:

erre gondoltam én is, de a színek különböző monitorokon másként jelennek meg.

meg megfigyeltem, hogy a színeket nem is fotózzák, hanem számítógéppel megszerkesztik, azaz nem az üvegben lévő színt látjuk, hanem azt megpróbálják leutánozni egy képszerkesztővel.

ez azért biztos, mert ahol női kézen van fotózva a lakkozott köröm, és van 20-30 szín, minden egyes színnél ugyanoda és ugyanakkora fénycsík esik, ami a valóságban lehetetlen lenne.

2015. márc. 19. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem a termékfotókra kell rákeresni, hanem a valós emberek, bloggerek tesztjeire.

Amúgy pont a fenti márka korall-lazac színeit nézegettem a napokban, én simán odébb vittem az állványtól, ott azért annyira nem torzítanak a fényviszonyok, mert nincs a közeli, direkt neonfény.

De tapasztalatom szerint még az se ér semmit, ha természetes fényben nézed, mert körömre kenve is kicsit más, mint az üvegben. :D

2015. márc. 19. 21:01
 6/10 Doruss ***** válasza:
Én is azt tapasztaltam, mint az előző válaszoló. Őszintén szólva, tudom, hogy ez nem szép dolog, de ki szoktam próbálni kicsit a körmömön, ha valami megtetszik, mert sosem lehet tudni, mennyire áttetsző maga a szín.
2015. márc. 20. 13:52
 7/10 A kérdező kommentje:

én is megjártam már azzal, hogy szinte színtelen volt körmön az, ami az üvegben egy tömény szín.

de többnyire a rossmannban veszek lakkot, és mindig több nő áll a dekorkozmetikumos polcok előtt, + közel van hozzá a parfümös rész, ebből adódóan mindig ott téblábol a biztonsági őr. nem merném kipróbálni.

pedig itt van több olyan üveg is a polcomon, amiket csak 1x használtam, mert semmi közük az üvegben látható színhez.

még a százasboltban is rámszólt egyszer a bizt.őr, mikor letekertem egy szemceruza tetejét. pedig azt ki sem próbáltam.

2015. márc. 20. 17:33
 8/10 A kérdező kommentje:

egyébként hasznos tanács, hogy a bloggerek oldalain nézzek szét. milyen körmös oldalakat ismertek?

nekem hirtelen egy jut eszembe, a lakkomlakkom, ami elég minőségi, de olyan lakkokat használ a csaj, amik egyrészt nagyon drágák (gondolom ő tesztelésre kapja), másrészt meg egyszer írta, hogy csak pesten lehet kapni.

ha nem csak ott lehetne, akkor sem adnék ki 3-4 ezer ft-ot egy körömlakkra, így az az oldal csak nézegetős marad.

2015. márc. 20. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:
mannakormok, thimmykevilaga :)
2015. márc. 30. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:
érdemes rákeresni a kinézett lakk nevére a google képekben, aztán úgyis az első pár promókép után bloggertesztek lesznek főleg.
2015. márc. 31. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!