Ti hogy vesztek körömlakkot, mikor mindenhol mesterséges neonfény van a drogériákban?
Nem lehet természetes fényben látni, mert csak az erős neonfény van mindenütt. Tegnap akartam egy lazacszínt venni tavaszra, csak a Miss Sportynak van vagy 6 árnyalata, amik szinte egyformák.
Kiválasztottam egyet, végül is nem rossz, de most természetes fényben elég neon-narancssárga, rikító.
Kicsit lágyabbat akartam, de tényleg nem lehet ott eldönteni, milyen a valóságban.
(Rossmann, dm)
nyilván nem ahhoz szólt a kérdésem, aki nem vesz, hisz a kérdésben az van, hogy "HOGY", ez pedig feltételezi a vásárlást.
ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, nem kell írni.
és nem minden kozmetikai cég végez állatkísérleteket.
erre gondoltam én is, de a színek különböző monitorokon másként jelennek meg.
meg megfigyeltem, hogy a színeket nem is fotózzák, hanem számítógéppel megszerkesztik, azaz nem az üvegben lévő színt látjuk, hanem azt megpróbálják leutánozni egy képszerkesztővel.
ez azért biztos, mert ahol női kézen van fotózva a lakkozott köröm, és van 20-30 szín, minden egyes színnél ugyanoda és ugyanakkora fénycsík esik, ami a valóságban lehetetlen lenne.
Nem a termékfotókra kell rákeresni, hanem a valós emberek, bloggerek tesztjeire.
Amúgy pont a fenti márka korall-lazac színeit nézegettem a napokban, én simán odébb vittem az állványtól, ott azért annyira nem torzítanak a fényviszonyok, mert nincs a közeli, direkt neonfény.
De tapasztalatom szerint még az se ér semmit, ha természetes fényben nézed, mert körömre kenve is kicsit más, mint az üvegben. :D
én is megjártam már azzal, hogy szinte színtelen volt körmön az, ami az üvegben egy tömény szín.
de többnyire a rossmannban veszek lakkot, és mindig több nő áll a dekorkozmetikumos polcok előtt, + közel van hozzá a parfümös rész, ebből adódóan mindig ott téblábol a biztonsági őr. nem merném kipróbálni.
pedig itt van több olyan üveg is a polcomon, amiket csak 1x használtam, mert semmi közük az üvegben látható színhez.
még a százasboltban is rámszólt egyszer a bizt.őr, mikor letekertem egy szemceruza tetejét. pedig azt ki sem próbáltam.
egyébként hasznos tanács, hogy a bloggerek oldalain nézzek szét. milyen körmös oldalakat ismertek?
nekem hirtelen egy jut eszembe, a lakkomlakkom, ami elég minőségi, de olyan lakkokat használ a csaj, amik egyrészt nagyon drágák (gondolom ő tesztelésre kapja), másrészt meg egyszer írta, hogy csak pesten lehet kapni.
ha nem csak ott lehetne, akkor sem adnék ki 3-4 ezer ft-ot egy körömlakkra, így az az oldal csak nézegetős marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!