Milyen gyakran érdemes szoláriumba menni?
Lehet, hogy szép a fehér bőr, de engem pl. idegesít saját magamom, mert folyton azt kérdezgetik tőlem, hogy jól érzem-e magam, olyan sápadt vagyok :( Ezért kb. 2-3 alkalommal a téli időszakban én megengedem magamnak. Ettől nem leszek pirított r!banc, de az az egy árnyalat is sokat számít. Nyáron se szoktam napozni, nem szeretek lesülni, az a minimális szín, amit a szabad levegőn léttel magamra szedek, nekem mindig is elég volt, hogy normális színem legyen (tehát ne nézzek ki vizi hullának, se vámpírnak, se betegnek, még így sem szoktam barna lenni, egy halvány bézs színről beszélek).
A párom viszont (kb. ezer éve volt :D) jobban tetszett világos bőrrel, neki jól áll, mert szép színű a szája, nem olvad bele az arcába, pirosak az orcái, és a szeme alatt sem olyan vékony a bőr mint nekem, amitől úgy nézek ki, mintha egy hete nem aludtam volna. De hát a jó munkás embör nem engedheti meg magának a fehér színt..
Akinek szép a fehér bőr az éljen vele. De nyilván a kérdezőnek nem tetszik, azért akar egy kicsit barnább lenni. A kérdésre válaszoljatok, ne okoskodjatok, aki szoliellenes az meg mi a francért válaszol? Én se szeretem a fehér színt, szerintem semmi szép nincs benne.
Hetente 2x nyugodtan mehetsz. Semmi bajod nem lesz, csak akkor ha ész nélkül járnál minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!