Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne elmennem szoláriumba?

Figyelt kérdés

Eléggé fehér bőrű vagyok,mivel az utóbbi 2 évben nem nagyon napoztam,nem mentem strandra se,mert szégyelltem a testem,nem tudom már miért:DViszonylag könnyen és gyorsan barnulok.Anyajegyeim szinte alig vannak,a karomon 1-2.Viszont a hátam,és a vállam pattanásos:S Meg egyébként is szeretnék barna bőrt,persze nem ilyen cigánybarnát,meg nem is akarok egy nigerre hasonlítani,csak olyan szép,egészséges barnaságot:)Szerintetek elkezdjek járni szoliba?Mondjuk heti 1x,vagy 2heti 1x elég lenne?

16/L

2010. febr. 20. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem.Egyszer azért,mert kiment a divatból a barna bőr.És azt hiszem azért,mert rájöttek,hogy többet árt,mint használ. Nagyon sok lett a bőrrákos fiatal.Főleg akinek sok anyajegye van.Jön a nyár napozz 3 után.
2010. febr. 20. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
ugyanezt csinálom 14 évesen mint te. Ugyan abbol az okból mint te:) ÉS a szoli nemment ki a diatból, mert mindig lesznek barnabőrűek:) de vigyázz ne legyél fűggő mert az télleg nagyon káros.Volt egy o.társam aki ugy kezdte h 2hetente járt egyszer és mostmár 2naponta..:/ AZ elégg egészségtelen.
2010. febr. 20. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtam menj heti 1szer az elég lesz az alapbarnasághoz és még a pattanásaidnak is jót fog tenni,ennyitől meg nem lesz bajod.
2010. febr. 20. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
hetente vagy kéthetente egyszer a pattanásaidnak nagyon jót fog tenni...de aztán áprilisig kb,mert onnnatól a napsugár legyen a barnító:)
2010. febr. 20. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem, ne menjél. A bőrödet érő sugárzás összeadódik az életed során, és ha kevesebbet vagy a napon, csak örülhetsz neki, hogy csökkentetted a melanóma kockázatát, kár direkt visszatenni a hiányzó rizikót.
2010. febr. 20. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne menj szerintem! Ha valaki szép..nem a bőr szin a fontos!
2010. febr. 21. 00:34
 7/9 anonim ***** válasza:

mehetsz nyugodtan, mondjuk heti egyszer. aztán meg menjél napra valszeg semmi szégyelnivaló nincs a testeden.

a barna bőr meg nemment ki a divatból, mivel ez eleve nem divat kérdése....akkor a barnabőrűek most égők, vagy mi?

aki így érzi jól magát, az legyen barna. aki meg nem, az nelegyen.

2010. febr. 21. 01:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz,de ne vidd túlzásba és még a pattanásidnak is jót tesz.
2010. febr. 21. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy egészséges barnaság mert a barnulás a bőr védekezőmechanizmusa.

Én azt ajánlom, hogy ne menj szoliba mert sokkalta károsabb mint a természetes napfény.

Mikor 17 éves voltam mindenem volt a szoli de rájöttem, hogy csak felesleges pénzkidobás.

Az ember bőre télen legyen fehérebb nyáron pedig a naptól legyen barnább.

Így vagyunk kitalálva.

Most már amúgy is jön lassan a jó idő. Inkább ülj ki a padra vagy az erkélyre és úgy süttesd az arcod vállad. Ha meg már meleg is lesz akkor úgy napozz (módjával) :)

21/L

2010. febr. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!