Két héten belül egyenletes barnára kellene sülnöm. Mennék szoláriumba, de éppen most lesz a menstruációm. Lehet menstruáció alatt szoláriumba menni és hányszor kell elmennem?
Persze, lehet mensi alatt is, tampont használj, akkor semmi kényelmetlénseget nem okoz.
Két hét nem sok, vigyázz, nehogy túl sokat menj, mert akkor pont két hét múlva fog az egész lehámlani :(
Szerintem hetente maximum kétszer és ne menj hosszú időre, nehogy megégj, mert akkor a bőrödnek annyi. És rengeteget kend a két hét alatt a bőrödet. Lehet rásegíteni olyan testápolóval is, amiben van egy kevés (!!!) önbarnító. Ezt szolizás mellé is nyugodtan lehet használni, szép napsütötte színed lesz.
Ha két heted van, akkor szerintem úgy csináld, hogy egyik héten- és másik héten is elmész mundjuk 2-2 alkalommal. Négy alkalomnak szerintem már lesz eredménye :) A menstruációtól függetlenül nyugodtan befeküdhetsz!
Ja és ha van lehetőséged és időd engedi, akkor napozhatsz is. Két szolialkalom után ha strandolsz egyet, meg fogsz lepődni az eredményen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!