Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Két héten belül egyenletes...

Két héten belül egyenletes barnára kellene sülnöm. Mennék szoláriumba, de éppen most lesz a menstruációm. Lehet menstruáció alatt szoláriumba menni és hányszor kell elmennem?

Figyelt kérdés
Nem akarok csokibarna lenni, csak szép egyenletes .
2008. aug. 16. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, lehet mensi alatt is, tampont használj, akkor semmi kényelmetlénseget nem okoz.

Két hét nem sok, vigyázz, nehogy túl sokat menj, mert akkor pont két hét múlva fog az egész lehámlani :(

Szerintem hetente maximum kétszer és ne menj hosszú időre, nehogy megégj, mert akkor a bőrödnek annyi. És rengeteget kend a két hét alatt a bőrödet. Lehet rásegíteni olyan testápolóval is, amiben van egy kevés (!!!) önbarnító. Ezt szolizás mellé is nyugodtan lehet használni, szép napsütötte színed lesz.

2008. aug. 16. 22:44
 2/4 A kérdező kommentje:
és elég, ha mondjuk 3szor elmegyek? annak már lesz eredménye?
2008. aug. 16. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha két heted van, akkor szerintem úgy csináld, hogy egyik héten- és másik héten is elmész mundjuk 2-2 alkalommal. Négy alkalomnak szerintem már lesz eredménye :) A menstruációtól függetlenül nyugodtan befeküdhetsz!

Ja és ha van lehetőséged és időd engedi, akkor napozhatsz is. Két szolialkalom után ha strandolsz egyet, meg fogsz lepődni az eredményen :)

2008. aug. 17. 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj menszesz alatt szoláriumba-mivel meleg van és így könnyebb elkapni valamilyen fertőzést.Te tudod hogy egy fertőzést megkockáztatsz-e.Inkább menj el önbarnító kabinba(tampont használj közben) : szépen, egyenletesen barnít és már 1 alkalom is elég.
2008. aug. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!