100%-ban természetes összetevőkből álló házi készítésű bio kozmetikumok Vs. Bolti drogériás vegyszeres, mesterséges, állatokon tesztelt, agyonreklámozott "csodaszerek"?
szeretnék átállni a vegyszeres $z@rokról a természetes kozmetikumokra, viszont anyá szerint ez utranagy h.ülyeség. mondtam neki, hoy a bolti $z@rok tele vannak káros anyagokkal. erre a válasz: jaj haggyámá' nincs benne káros anyag ez h.ülyeség! úgy rád jött ez a mánia!
szerintetek kinek van igaza?
Én inkább az arany középutat választom.
Vannak olyan dolgok, amiket otthon készítek el (kávézaccos arcradír, kókuszolajos hajpakolás), ugyanakkor vannak olyan dolgok, amiket jobban szeretek készen megvenni az üzletben.
#1 őt miért tudod megérteni? elvégre az egészséges, természetes összetevős kozmetikumok szerintem 100000x jobban megérik
#2 igazából mindent megleeht csinálni házilag. vagy megleeht kapni bio változatban
#3 hát tényleg nincs vele tisztában. soha nem nézte és énzi az összetevőket. de amúgy semmi máson se. se kaján, se ruhán. szerintem utál olvasni vagy nem tudom...
Nem az a lényeg, hogy bio vagy drogériás vagy reklámozott, csak az összetevői (INCI) számítanak. Pl. az Alverde márkának (ami természetesnek hirdeti magát) majdnem minden termékében az INCI legelején van a denaturált alkohol, ami a lehető legkárosabb a bőrre. (Ugye ami a lista legelején van, abból van a legtöbb.)
Olvasgasd ezt a honlapot: [link]
Hát ha állandóan erről téped a szád, meg követelőzöl meg fél vagyont ki kell dobni az asztalon, mert ezt kitaláltad magadnak, akkor meg lehet érteni anyádat, hiszed vagy sem.
Vedd meg magadnak a vackaidat, takaríts fel utána (mert a csodapakolások meg akármik a lefolyót igen jól el tudják dugítani, vita nélkül vállald be a kiganézást szerintem...), kérd meg normális hangnemben, hogy tartsa tiszteletben a véleményedet, cserébe te is az övét. Neki így jó? Az ő dolga. Te máshogy akarod? Az meg a te dolgod. Nem vagytok állatok, szerintem megoldható normálisan is.
*ablakon
nem tudom hogy lett asztalon, lol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!