Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 100%-ban természetes összetevő...

100%-ban természetes összetevőkből álló házi készítésű bio kozmetikumok Vs. Bolti drogériás vegyszeres, mesterséges, állatokon tesztelt, agyonreklámozott "csodaszerek"?

Figyelt kérdés

szeretnék átállni a vegyszeres $z@rokról a természetes kozmetikumokra, viszont anyá szerint ez utranagy h.ülyeség. mondtam neki, hoy a bolti $z@rok tele vannak káros anyagokkal. erre a válasz: jaj haggyámá' nincs benne káros anyag ez h.ülyeség! úgy rád jött ez a mánia!

szerintetek kinek van igaza?

2014. dec. 30. 15:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

és én elfogadom, ha ő továbbra is vegyszerekkel szeretne mosakodni. DE! én eddig soha nem említettem meg neki ezt! tegnap, amikor hajat akartam mosni, de elfogyott a samponom, hozzáláttam tojássampnot csinálni. 1 tojás+fél citrom leve+egy kicsi szódabikarbóna kellett a picit váll felé érő hajamra. erre meg elkezdett velem Ő veszekedni hogy tiszta pocséklás az egész, mé'nem használom a sampont (az övét, ami sparos... pfff), úgyse lesz ez jó, tiszta hülyeség az egész. aztán amikor kérdeztem tőle, hogy nem hallott még a tojássamponról? akkor mondta hogy nem. majd amikor mondtam neki, hogy a neten van fent egy csomó ilyen "recept", és már kipróbálták egypáran és a nagy nagy többségnek sokkal hatásosabb volt mint a boltiak, azt mondta, hogy ő még ezt nem hallotta és írhatni írhatnak mindent. de könyörgöm, ez egy természetes összetevőkből álló sampon volt! hgoy lenne már káros? semmit nem hisz le amit a neten írnak. semmit! jó nem azt mondom hogy mniden igaz amit írnak, de ez csak egy recept! nem olyan, hogy az ufók megtámadták a Parlamentet és semmi bizonyíték. na de hogy egy házi sampon receptet nem hisz el... bezzeg ha a tévében mutatnák, egyből elhinné...

(ja és ma is megsértődött azon, hogy van ilyen automatikus légfrissítőnk. mármint fúj magától is bizonyos időközönként, de meg is lehet nyomni. na én megnyomtam és fújt. erre meg mondja hogy ne nyomogassam mert elromlik. de hát akkor dísznek van rajta az a gomb??? aztán 10 vagy mennyi perc múlva szól hogy nem is jó, elrontottam. és csak azért hiszi ezt, mert nem fúj, és ha magától is fúj akkor nem kell nyomogatni (1-szer nyomtam meg, ő meg azt mondta összevissza nyomkodom...), mert akkor elromlik. de ennek nincs meg szabva milyen gyakran fúj, mert érzékelős vagy mi. aztán mondta hogy akor főj ha elmegyünk mellette. na én elmentem mellette és mondtam hogy "tessék, elmegyek mellette és nem fúj!" aztán ezt mondta rá "mimimimimicsinálsz (parasztos hangon)? miez? hát te meg vagy bolondulva. úgy rád jött mostanában ez (mi????)" aztán sértődötten kiment

2014. dec. 31. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:

kicsit régi a téma de azért hozzászólok

az tény hogy anyukáddal van egy kis gond, az tuti... próbálj meg ne foglalkozni vele. csinálj csak tojás sampont, ha úgy érzed, az jobb, mint a spáros sampon (ami gondolom tényleg nem lehet vmi jó)... de a natúr mániát sem kell túlzásba vinni. annak is megvannak a hátrányai, mert azok sem makulátlan összetételűek sokszor. nyilván ne spar-os cuccokat használj, de pl a dm-es balea márka általában nem káros, semmi "szemét"nek gondolt akármi nincs benne. a dm-es babakozmetikumok (babylove márka) is jó. szerintem az, hogy ne legyen irritáló, illatos, sokkal fontosabb, mint hogy natúrkozmetikus legyen, hiszen attól még lehet nagyon jó, ellenben sok nem szép összetételű natúr cucc van.

[link]

[link]

2015. febr. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!