Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Nektek mi a véleményetek...

Fiúk! Nektek mi a véleményetek a sminkről?

Figyelt kérdés
Jobban tetszenek azok a lányok akik sminkelik magukat? Én általában nem szoktam mert attól tartok hogy ha sminkben megtetszek egy srácnak és azt szokja meg nélküle egy csalódás leszek akkor is ha amúgy nem vagyok ronda.
2015. márc. 14. 18:40
 1/3 anonim válasza:
100%
Némelyik nő jobban nézne ki smink nélkül, csak ezt nem tudják. A túl sok smink ronda, a kevés smink előnyös lehet.
2015. márc. 14. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
De miért érdekel téged a férfiak véleménye?kutya bajuk,se nem szülnek,se nem menstruálnak,se nem terhesek kit érdekel az ő véleményük?Kivannak kimélve az élet fájdalmaitól elég szépen,és egy nőnek joga van ugy kinézni,ahogy csak akar,de bárki másnak.Kategorizálni meg nem kell meg rámondani az áment a sminkre általánosan 1. relativ 2. magánügy.Abszolut értelmetlen a kérdés,másik meg miféle közönségtől kérded te ezt a férfiak 1% ért a sminkhez valamely szinten a többi a levegőbe beszél.Ne legyél a férfiak kutyája,ne függj a véleményüktől,mert akkor az alapján élsz s azzal mész a sirba,de te önmagad nem fejlesztetted ki sajat velemenyed.
2015. márc. 14. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
egy minimális smink nem árt, aki alapból szép, az csak szebb lesz egy ízléses sminkben
2015. márc. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!