Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek a sminkről?

Figyelt kérdés
Feltétlenül szükséges egy nőn? Vagy az jobban tetszik, ha nem visel semennyi sminket? Esetleg valami szolid az ideális?
2014. dec. 20. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szolid legyen, ne túl erősen színes...
2014. dec. 20. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Egy pici az nem baj, sőt! Ha tudod hogy hol van a határ akkor vonzóbb leszel, de ugyanakkor könnyű átesni a ló túloldalára.
2014. dec. 20. 21:04
 3/15 anonim ***** válasza:
A szemét kiemeli, esetleg ha csúny a bőre egy kevés alapozó.. ennyi..
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem az erős,de szép smink tetszik 1nőn,tudom hogy paradox de Ez van!
 5/15 anonim ***** válasza:
Fölösleges az egész. Maximum egy kis szem kiemelés, de tényleg itt legyen is vége a dolognak..
2014. dec. 20. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy hol és milyen. A szituációhoz kell passzoljon, ha bulizni megyünk kicsit vadabb, de a hétköznapokban ne akarj úgy kinézni, mint egy könnyűvérű nő, kivéve persze, ha azokat a pasikat akarod bevonzani, akik az olyanokra buknak.
2014. dec. 20. 21:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Igazából én az a fajta lány vagyok, aki nagyon ritkán sminkel... nem tudom, ezt a sminkelős dolgot úgy élem meg, mintha felvennék egy álarcot és nem a valódi kinézetemet mutatnám a külvilág felé. Bizarr. Mintha el akarnék rejtőzni a valódi külsőm elől, vagy nem is tudom.
2014. dec. 20. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
A natúr nők a zsánereim. Ha pedig van rajta, az aktus végére úgyis lenyalom. :D
2014. dec. 20. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a sminket semmilyen formában. Persze azért nem taszít, de jobb szeretem, ha egyáltalán nem festik ki magukat. A hibák teszik emberré az embert, kár elrejteni őket. Szerintem a természet ajándékánál nincs szebb, akárhány kiló sminket is ken magára valaki. Ha lenne barátnőm, ezt vele is éreztetném az tuti. Nem szeretném, hogy minden nap vegyszerekkel kenjen az arcát. Persze néha-néha, alkalomadtán teljesen elfogadható, de minden napos használata szerintem nagy hülyeség, akárki akármit mondd.
2014. dec. 20. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha kényelmetlenül érzed magad úgy, akkor ne sminkelj!
2014. dec. 20. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!