Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Mi a véleményetek a nőkről és a sminkről?
2014. ápr. 16. 20:22
2/11 anonim válasza:
Gyűlölök mindenféle sminket. Barátnőmnek is szólok, ha használ valamit.:) 18F
3/11 anonim válasza:
Nem szeretem a sminket, az egyetlen ami nekem tetszik, ha kihúzza a szemét feketével, azon kívül semmi.
4/11 anonim válasza:
a rondák jó ha sminkelik magukat a szépeknek nem muszály
6/11 anonim válasza:
Úgy vagy szép ahogy isten megteremtett: smink és ruha nélkül ;)
7/11 anonim válasza:
Szolid, a bőr színével harmonizáló színek jönnek be pl. világosbarnás smink, akkor mályvás, halványabb kivitelben. Nem szeretem a k urvás sminkelést, meg a régi 80-as évek beli rikítókék, zöldet :)
8/11 anonim válasza:
Egyik se... inkább tényleg az ötödik válaszolóé \m/:D
De amúgy inkább kicsi szemre aztán jóvan... Amiket mutattál az már sok... nekem:)
9/11 anonim válasza:
A smink megszépít, de ez már túl sok.
10/11 anonim válasza:
szolid az jó. kihúzod a szemed, egy kis ezaz és szupi! de vakolat az nem kell semmiképp sem.
2f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!