Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a sminkről?
a rúzs és az agyag vagy mi a fene (fogalmam sincs ne kérdezd) számomra kizárt. első barátnőmnek volt szokása mindkettőt használni, és a spontán dolgoknak lőttek.
ha megcsókoltam rúzsos volt a szám, ha meg megpusziltam barna vagy fehér vagy milyen.
olyan smink kell, ami nem zavar - engem.
fekete hajnál pl. nagyon dögös ha kihúzzák feketével a szemöldöküket és a szempilláikat :3
Szerintem sminkkel ki lehet emelni a természetes szépséget. Általában egy kicsi a megfelelő részekre csak előny.
Én pl. sosem érzem azt, hogy álarcot vennék fel. Inkább ad egy kis magabiztosságot.
Egy alapozó+spirál+pirosító+rúzs kombót is lehet úgy használni, hogy természetesnek hasson.
Persze különbözőek vagyunk.
Tudom, hogy a srácokat kérdezted, bocsi.
Valami kis szolíd smink bőven elég. A vakolat szerintem ocsmány, + meg lehet nézni 15 év múlva azoknak a csajoknak s bőrét, akiken mindig annyi kence van, hogy nem látszik a bőre.
A legjobban az tetszik ha egy lány smink nélkül is szép.
nekem bejön, nincs bajom vele
mondjuk attól függ fiúkat v férfiakat kérdezel, sztem csak a kisfiúk nyafognak a smink miatt. aki elmúlt 20 az tudja h ha egy igényesebb helyre viszi a nőt, akkor 99%-uk sminkel, inkább az a kérdés h tud-e, mert sokan nem tudnak, és akkor olyan mint egy vakolat. Olyan ez mint ha egy igényesebb helyre megyek akkor inget veszek és megmosom a hajam. Nem az alap igényesség része, de mégis valami olyasmi, a "kötelező plusz".
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!