Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempillahiányra megoldás?

Szempillahiányra megoldás?

Figyelt kérdés

Ha esetleg olvassa kozmetikus vagy hozzáértő, kérem, segítsen! Teljesen járatlan vagyok a mai technikákban, mint pl. 3D szempilla és társai. Sajnos néhány hónapja valamitől kb. ujjnyi szélességben kihullott a szempillám, és nem is nő vissza. Félek, hogy kihullik teljesen.

Ha estleg ez megtörténik, milyen megoldás lehetséges a pótlására? Azt hallottam, hogy a 3D-s szempillát csak meglévőhöz tudják hozzátenni, illetve, hogy a felragasztható soros (azt hiszem, így hívják) meg nem tart sokáig, állandóan lejön.

Azt sem tudom, hogy ezek most olyanok, hogy minden reggel fel kell ragasztani, vagy hetente, kell-e festeni, stb.

Hálás lennék, ha valaki segítene ebben. Persze, elmegyek kozmetikushoz, csak előtte szeretnék tájékozódni egy kicsit, hogy egyáltalán létezik-e erre megoldás, vagy törődjek bele, hogy ez van. Köszönöm előre is, ha valaki segít.

2015. márc. 13. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a műszempillától hullott ki. Én ricinusolajat használtam rá, de nem a legjobb.
2015. márc. 13. 10:19
 2/2 anonim ***** válasza:

ricinussal esténként kend be,de az is jó,ha heti 2x kened be,éjszakára hagyd fent..egy fülpiszkáló segítségével kend be vékonyan a pilláid és a tövét is,de ügyelj arra, hogy ne menjen a szemedbe!

nekem egy új szempillaspiráltól hullott ki belülről 1-1,5centi szélességben a szempillám,de 2-3hónap alatt visszanőtt..

sajnos én sem tudom az okát,vitaminokat szedek és egészséges az életmódom

2015. márc. 13. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!