Szempillahiányra megoldás?
Ha esetleg olvassa kozmetikus vagy hozzáértő, kérem, segítsen! Teljesen járatlan vagyok a mai technikákban, mint pl. 3D szempilla és társai. Sajnos néhány hónapja valamitől kb. ujjnyi szélességben kihullott a szempillám, és nem is nő vissza. Félek, hogy kihullik teljesen.
Ha estleg ez megtörténik, milyen megoldás lehetséges a pótlására? Azt hallottam, hogy a 3D-s szempillát csak meglévőhöz tudják hozzátenni, illetve, hogy a felragasztható soros (azt hiszem, így hívják) meg nem tart sokáig, állandóan lejön.
Azt sem tudom, hogy ezek most olyanok, hogy minden reggel fel kell ragasztani, vagy hetente, kell-e festeni, stb.
Hálás lennék, ha valaki segítene ebben. Persze, elmegyek kozmetikushoz, csak előtte szeretnék tájékozódni egy kicsit, hogy egyáltalán létezik-e erre megoldás, vagy törődjek bele, hogy ez van. Köszönöm előre is, ha valaki segít.
ricinussal esténként kend be,de az is jó,ha heti 2x kened be,éjszakára hagyd fent..egy fülpiszkáló segítségével kend be vékonyan a pilláid és a tövét is,de ügyelj arra, hogy ne menjen a szemedbe!
nekem egy új szempillaspiráltól hullott ki belülről 1-1,5centi szélességben a szempillám,de 2-3hónap alatt visszanőtt..
sajnos én sem tudom az okát,vitaminokat szedek és egészséges az életmódom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!