Ez tényleg igaz lehet?

Figyelt kérdés

Azt olvastam valahol,hogy ha egy lány nem használ alapozót,akkor az igénytelenség meg hasonlókat olvastam!

Nem tudom,de én ezt nagyon furcsállottam,mert én pl egyáltalán nem használok és nem tartom magam igénytelennek!Régebben használtam,de nem volt jó,mert teljesen pattanásos lettem tőle,szóval egyáltalán nem tett jót a bőrömnek!

Persze ez lehet,hogy azért volt,mert nem minőségit használtam,de én akkor is tartózkodok tőle.

Vannak lányok,akiken látom,hogy egy kg alapozó van és az sincs rendesen eldolgozva,szóval botrányosan néz ki.

Meg én azért sem használok,mert egy az,hogy nem ér meg nekem több ezer Ft ot egy alapozó,mikor lehet,hogy nem is jó és csak rosszabb lesz tőle a bőröm,másrészt pedig nem szeretem,mert úgy érzem,mint ha valami maszk lenne rajtam!

Jó,nem mondom,hogy tökéletes a bőröm,mert vannak rajta pattanások,de én akkor sem tudom rávenni magam,hogy használjak alapozót.

szóval ti mit gondoltok erről az igénytelenség dologról?

Előre is köszi a válaszokat!

és légyszi kort és nemet is írjatok!

Üdv!

2010. febr. 14. 21:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
jah 22/L
2010. febr. 18. 17:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!