Szeretitek az Opium parfümöt?
Pfffuuuuu... Akàrmikor érzem az illatàt, màris van egy szornyu làtomàsom: 60-70 éves oregasszonyt vizionàlok, szormebundàban, fukszia szinu szàjjal és piros kormokkel, és cigivel a kézben nézegeti a fiatal hapsikat egy cukràszdateraszon..No nekem ezt idézi ez a " parfum"...
Szoval neeeeeeeeeemmm!!!!Borzasztonak tartom az illatàt, egy kategoria a Chanel N° 5-tel...
Első válaszoló nagyon tetszik amit írsz!:D Találó!
Amúgy én nem szeretem, de azért ilyeneket nem vált ki belőlem, mint az elsőből.
Csak tudni kell viselni, így van ez a legtöbb ruhadarabbal és parfümmel is. Én személy szerint imádom, de szigorúan csak egy fújást teszek belőle, és csak alkalmanként.
18/L
Az elso vagyok. Az utolso vàlaszolonak tokéletesen igaza van, ez egy olyan parfum, amit tudni kell viselni. Valoban nem egy Black Xs vagy Nina Ricci, ami mindenkinek jol àll. De: Nemcsak viselni kell tudni, hanem valoban hozzà is kell komolyodni, oregedni..Ha valaki ilyen fiatalon ennyire szereti az aldehides, eros parfumoket, akkor inkàbb javasolnàm a Dior Hypnotic Poisonjàt vagy éppen a Pure Poisont, esetleg az Euphoriàt, de ez az Opium...ppff..nagyon el tudja vinni a viselojét :S
A nyanyàs hasonlatom azért fenntartom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!