Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretitek az Opium parfümöt?

Szeretitek az Opium parfümöt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Pfffuuuuu... Akàrmikor érzem az illatàt, màris van egy szornyu làtomàsom: 60-70 éves oregasszonyt vizionàlok, szormebundàban, fukszia szinu szàjjal és piros kormokkel, és cigivel a kézben nézegeti a fiatal hapsikat egy cukràszdateraszon..No nekem ezt idézi ez a " parfum"...

Szoval neeeeeeeeeemmm!!!!Borzasztonak tartom az illatàt, egy kategoria a Chanel N° 5-tel...

2010. febr. 14. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló nagyon tetszik amit írsz!:D Találó!

Amúgy én nem szeretem, de azért ilyeneket nem vált ki belőlem, mint az elsőből.

2010. febr. 14. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pfúj... Nem, nagyon nem. Kétszer beleszippantok, és fájni kezd tőle a fejem. Az első meg remekül összefoglalta a hangulatát! :)
2010. febr. 14. 16:11
 4/8 anonim válasza:
az ópiumot sokkal jobban:D:D
2010. febr. 14. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak tudni kell viselni, így van ez a legtöbb ruhadarabbal és parfümmel is. Én személy szerint imádom, de szigorúan csak egy fújást teszek belőle, és csak alkalmanként.

18/L

2010. febr. 14. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elso vagyok. Az utolso vàlaszolonak tokéletesen igaza van, ez egy olyan parfum, amit tudni kell viselni. Valoban nem egy Black Xs vagy Nina Ricci, ami mindenkinek jol àll. De: Nemcsak viselni kell tudni, hanem valoban hozzà is kell komolyodni, oregedni..Ha valaki ilyen fiatalon ennyire szereti az aldehides, eros parfumoket, akkor inkàbb javasolnàm a Dior Hypnotic Poisonjàt vagy éppen a Pure Poisont, esetleg az Euphoriàt, de ez az Opium...ppff..nagyon el tudja vinni a viselojét :S

A nyanyàs hasonlatom azért fenntartom :D

2010. febr. 14. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám szerette, még régen mikor apu vette neki.. gondolom sláger parfüm volt vagy nemtom,meg drága..azt hittem ,h biztos jó illata van ,de mint a neve is mutatja eléggé bódító :D nagyon erős :S nem az ízlésem,tényleg idősebbeknek való.
2010. aug. 13. 00:13
 8/8 anonim válasza:
júj basszus, pont ezt az öregasszonyos illatot keresem már évek óta. valami megfog benne, jelenleg Shiseido Zen-t használok, szerintem az hasonló hozzá, csak kicsit keletiesebb, gyümölcsösebb (barack beütése van frissen, de másnaposan már olyan ópiumos).
2010. szept. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!