Szeretitek a vattacukor illatú parfümöt lányok (és fiúk a lányokon)?
Ha elmegy mellettem egy csaj akin olyan van, akkor szeretem, de hosszútávon sztem kifejezetten émelyítő. Nagyon erős illata van, km-ekről is megérezni. Ennek az egyetlen előnye, hogy a sok büdös ember szagát pl BKVn nagyon jól elnyomja! :)
20/F
én szeretem, de ha túl sok és erős, akkor a fejem is belefájdul..
előző válaszolónak:
van Aqualine - Pink Sugar ez olyan 3-4ezer attól függ, hol veszed
és van Star Nature, ez 900-1500 között van, ismét attól függően, hol veszed
am szerintem ilyen kisebb illatszeres üzletbe keress, ott biztos olcsó is :)
ahol én veszem a parfümömet, ott a pink sugar 3300, a star nature pedig 890.
Alapból nem szeretem a gourmand illatokat, mert egy JÓ parfüm nem süti, cukor meg eperillatú, de az ilyen olcsó tömegillatokkal mint a "pinksugárral" meg társaival egyenesen ki lehet kergetni a világból, undorító. Reggel felfordul a gyomrom, ha megérzem a buszon, mivel minden 13 éves ezt használja.
25 N
Nem szeretem. A vattacukorral nincs bajom, a majálison, vásáron, bazárban vagy valami.
Reggel is leült elém a villamoson egy tipikus liba, semmi egyéni stílussal, persze pink sugartól szaglott. Nos, örültem mikor leszállhattam végre, és friss levegőt éreztem. :D
Parfümökkel valahogy úgy vagyok, mint az előző, legyen kifinomult az illat. Magamon meg tuti nem viselném el, erős illatokba belefájdul a fejem, szóval inkább szolidabb illatokat használok, az ilyen tömény illatokat meg meghagyom amolyan Marilyn Monroe-s stílusban... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!