Szeretitek a vattacukor illatú parfümöt lányok (és fiúk a lányokon)?
Figyelt kérdés
Ha nem miért nem? Kort is írjatok legyetek szivesek!2011. máj. 10. 21:47
11/15 anonim válasza:
Nekem tesóm vett rágógumi illatút,Debrecenben a Segner téren :) Ezen a héten még,venni akar magának vattacukor illatút.A rágógumi nagyon bejön. :D És igen szeretem a szagát. *-* Egyébként nem lesz tömény,ha nem sokat fúj az ember magára. 1000ft volt =)
12/15 anonim válasza:
Utolsó: a Star Nature nem tömény persze, mert 10 perc után kb nyoma sem marad, de a pink sugar eléggé tömény. :D
Start Nature-t volt szerencsém szagolni a minap, a vattacukros sem emlékeztetett annyira vattacukorra, az eperkrémes és a rágós viszont blehh, nagyon nem jött be. :D
13/15 anonim válasza:
Én Pink Cookie-t használok, ami végül is a Pink Sugar koppintása, de nem olyan vacak, mint a Star Nature. 1-1 fújás bőven elég belőle, mert feltűnő illata van, ami nagyon tartós. Én imádom, mert fiatalos, és mivel a suliban egyedül én használtam, úgyhogy elég egyedi is:)
Más parfümért nem rajongok, de a "nőies, kifinomult"nak kikiáltott parfümök nagy részét nem tudom elviselni, mert vagy öregasszonyosak, vagy olyan mint a vécéillatosító.
14/15 anonim válasza:
Avonból a Make me wonder is olyan, csak sajnos már nem lehet venni, az olyan 3-4ezer körül volt.
15/15 anonim válasza:
Nekem bejövős, de csak ha olyanom van, és olyan stílusban öltözöm. Sokféle parfümöt szeretek, de amikor kimegyek túrázni és bakancs-túranadrág kombináció van rajtam, enyhén szólva is fura lenne a vattacuki-illat :) Meg jönnének rá a rovarok is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!