Tudnék magamnak septum piercinget csinálni?

veszel gyogyszertárba tűt,átszurod,belerakod a piercinget és annyi,amugy En sok helyre csnaltam mar masnak,meg magamnak is,de csak 2 heyre maradt;köldök,nyelv..
Én akárhova megcsinálnám Magamnak is meg másnak is egyedül nyelvbe nem:D
szerintem a septum nemnagycucc..
amugy annyi h fájna,de nem halnál bele,alapbol bekönnyezne a szemed,mert az ott érzékeny terület

tudnál. Én is magamnak csináltam az összes piercingemet. Nem ajánlom, hogy úgy csináld ahogy én, kivéve ha szeretsz szenvedni. Én szeretem a fájdalmat ezért biztosítótüvel csináltam. Szerintem te vegyél branült és irass fel a dokival Lidocain sprayt. Úgy kevésbé fog fájni:) sok sikert! Majd írd meg légyszi, hogy sikerült-e!
22/L

Szia!
Nekem barátom csinálta :)
De fájni az nagyon fog,az biztos :/ Utána 1-2 hónapig is még,ugy hogy ne nagyon piszkáld majd és ne fogdosd sürün,persze néha mozgasd ne ragadjon be :)
Hát ha óvatosan csinálod és kiméred a pontos helyet,akkor nem lessz ferde.Viszont a septumot szinte lehetetlen tökéletes helyre szúrni,még a rendes piercingesnek is.!
Fájni fájni fog.
És mindenképpen branüllel szurd,de arra ügyelj,hogy a tű 1.4es legyen ha a pc 1.2es,ha pedig 1.6os a pc akkor 1.7essel szúrd!
remélem segített!
L/15

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!