Az orr piercing korhoz kötött? 14éves leszek, és ballagásra szeretnék piercinget. Többféle van? Melyik a legjobb? Hogy működik ez? előtte megtisztítják az orrot v vmit csinálnak? Ha miteszeres az orrom akkor is meglehet csinálni?
Én csak azt tudom mondani ha csináltatsz pc-t akkor nem szabad kivenned maximum 3hét múlva vagy több
És vigyázz h u.olyan vastagságú pc-t vegyél mert ha vékonyat veszel beforrhat az orrod.
És néha eleredhet az orrod vére is !
Szal vigyázz :)
15 éves csaj :)
szia!!!
Nekem az apukám elismert tetoválo és pierciget is csinál!!! Megkérdeztem neked, hogy mi a válasz!!!
:A piercing nem korhoz kötött, de azt gondold végig, hogy még nagyon fiatal vagy, és az iskolában ez eléggé az arcodon van!!! Még sok idöd lesz megcsináltatni!!! Ha lehet inkább várj, mert a suliban tuti hogy kiszedetik!!(ha még a sminkért is szolnak...)De am sz.tem tök tuti, de apunak igaza van!!!!
köszi szépen mindannyiótoknak:)
utolsó válaszoló:megfontolom azért még...egyébként is júniusig(ballagásig)még bőven van időm,csak tájékozódni akartam...egyébként ismerek,egy csajt,akinek nem szóltak a középiskolában a piercinért.:-)szval,nemtom,kicsit fura hogy már szép se lehet az ember az iskolában,gondolok itt egy pici!! sminkre,az csak eltakarja a szépséghibákat...:)
mégegyszer köszi
Sztem csak akkor csináltass, ha szép orrod van, úgy értem szép a formája, és nem mitesszeres. egyzser én is akartam, és pont azért beszéltem le magam róla, mert ocsmányan mutatna mitesszeres orromon, holott a formája szép volt mindig is.
egyik ismerősöm a nagy horgas orrára csináltatott, hát minden volt a látvány, csak nem esztétikus.
nem lebeszélni akarlak, csak ezt gondold át.
ami nem szép, nem érdemes hangsúlyozni.
szülői engedéllyel megcsinálják
ha ott van veled anyukád
osztálytársam is már 2* csináltatta meg az orr pc-et de mindig elhagyta meg belement az orrába (valószínűleg azért mert tól kicsi volt a gömb
értem,köszi szépen:)))
mostmár okos vagyok ilyen téren!
Egyáltalán nem korhoz kötött.Nekem 13 éves korom óta van:) iskolában se szóltak érte, persze ez mindehol változó. Nekem nem kértek szülői engedélyt se.Persze mebeszéltem a szüleimmel..
Az első 2-3 hétben ne nagyon próbáld kiszedni,nehogy begyulladjon vagy valami.MEgfogják tisztítani előtte az orrod, és utána lefagyasztja, vagy valam iérzéstelenítőt tesz rá.HA miteszeres az orrod akkor is megcsinálja, de ezt akkor érdemes ha tényleg szép orrod van.Persze sminkkel mindent el lehet tüntetni.Nekem azt mondták hogy jobb ha szúrják.és én ezt a tanácsot meg is fogattam.Mert a lövés elvileg jobban roncsol, viszont nem tart annyi ideig. Vigyázz ha kicseréled nehogy rossz pc-t vegyél.Ha kiesik próbáld magadnak egyből visszatenni, ha nem megy fordulj valakihez segítségért.Nekem 2* lett szúrva mivel egyszer kirántottam, és 10 perc alatt mire odaértem a pc-shez benőtt.Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!