Vízszintesen csíkosra szeretném lakkozni a körmeimet és a kérdésem az lene, hogy milyen színek illenek össze? Nagyon sok lakkom van, tehát ezzel nincs gond.
Figyelt kérdés
Inkább az élénk színek párosításai érdekelnének.2008. aug. 24. 12:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem a szivárványszín nagyon jól néz ki, ha szereted az ilyen színes dolgokat meg nagyon ráérsz:D piros, narancs, sárga, zöld, kék, lila:) De lehet egyszerűen kék-fekete, piros-kék, vagy fekete-fehér, végül is bármi, ami neked tetszik.
2/3 anonim válasza:
Hello! Én nagyon szeretem festeni a körmöm külömböző mintákra , szerintem lila fekete illik vagy zöld barna és olyan nincs mindenkinek :) remélem segítettem
3/3 anonim válasza:
Szerintem azok a színek nagyon passzolnak amik elütik egymást:D Pl.: világoskék-rózsaszín
zöld-narancs
Most több nem jut eszembe:D bocsika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!