Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez a nyaklánc jól...

Szerintetek ez a nyaklánc jól néz ki?

Figyelt kérdés

[link]

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 26. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mit nem ertesz azon, hogy otromba, gagyi, mufux? Ronda. Ha normalis meretu lenne a medal es normalis vastagsagu a lanc, akkor nem lenne vele baj, de igy... Pfff, al-gengszter style...
2015. márc. 3. 18:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted milyen nézne ki jól? (küldj képest)
2015. márc. 3. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Jaj, istenem... *facepalm* Itt van néhány normális.

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 4. 18:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Komolyan ezek szerintetek, jobbak?
2015. márc. 4. 19:06
 15/18 anonim ***** válasza:
nem én linkeltem, de igen, jobbak. mert nem gagyi műfuxok, amit ha meglátnék az utcán, sírva röhögnék
2015. márc. 4. 21:28
 16/18 A kérdező kommentje:
?
2015. márc. 5. 07:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Istenem, mit nem értesz? Hány éves vagy, 10?!

Amiket linkeltél ízléstelenek, és ocsmányak.

Egy buggyos gatyás raszta hajú, arany fogú négeren tudnám esetleg elképzelni.

Amiket valaki más linkelt 1000x jobbak, sokkal ízlésesebbek, bár nekem ez a téma eleve nem tetszik.

De ha ennyire nem hiszel nekünk, és láthatólag megingathatatlan vagy abban a hitben, hogy ezek a nyakláncok "übermegakirályak" akkor tessék , vedd meg, légy közröhej tárgya, nekünk ez nem fog fájni, nem velünk cseszel ki.

2015. márc. 6. 22:58
 18/18 A kérdező kommentje:
OK
2015. márc. 9. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!