Csak én utállom a sminket, karkötőket, nyakláncot, fülbevalót, stb?
A szempilla festéket ki nem álhatom,1x volt rajtam,de egyszerűen nembírom h összetapad a szempillám,karkötőt/fülbevalót/nyakláncot nem hordok,a karkötő sztem hülyén áll a kezemen,a fülem nembírja a fülbevalót,belilul tőle,nyakláncom,nincs,nem is akarok.
Sőt,még a körmömet sem festem,egyáltalán,kinem álhatom a szagát festés közben.
Az egyik b.nőm mondta,h ő is ugyanígy volt vele,de már megszerette ezeket a cuccokat. Van h belegondolok,nem is lehetnek olyan rossz dolgok,majd talán kipróbálom.
Csak én vagyok így? Normális válaszokat várok,előre is köszönöm!
Én is szívesebben vagyok smink nélkül mint sminkkel, de sajna nem olyan tökéletes a bőröm, hogy ezt megtehessem.
Ékszereket nem hordok, csak fülbevalót, és ki nem állom a körömlakkot. Szóval üdv a klubban.
Megkedvelheted idővel, ha most tini vagy sokat fogsz még változni. Ha már nem, lehet olyan munkahelyed a jövőben, ahol ez elvárás.
Karkötő, körömlakk témával ugyanígy, a szempillaspirállal mikor hogy vagyok (de nekem nem szokott összeragadni, mert kevesebbet viszek fel mint mások általában). A körömlaknak meg szagát én sem bírom, sem az acetonnak, ill. egy mosogatás során... egyből le is kopik...
Am szeretem az ilyen nőcis dolgokat, de hangulatomtól függ.:))
Szt a lényeg hogy érezd jól magad a bőrödben, és legyél ápolt.
A sminket én se szeretem, se a körömlakkot. Fülbevalót néha 1-1 napra berakom de tovább nem bírja a fülem. Néhány nyakláncom van, de azt se nagyon hordok. Karkötővel viszont mindig tele van a kezem :D De csak a csomózott és bőr karkötőket szeretem...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!