Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok ajánlani nekem jó...

Tudtok ajánlani nekem jó alapozót max 3000 Ft-ig?

Figyelt kérdés

Illetve folyékony korrektort is keresek max 1500Ft értékig.

Csak neveket kérek, meg lelőhelyet, a többinek már utánanézek.

Köszike!

2015. febr. 25. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
affinitone, ha szárazabb/normál bőröd van.
2015. febr. 25. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:

én is a Maybelline Affinitione alapozót és ugyanezen korrektort ajánlom. Van kb 5 alapozóm és 5 korrektorom, már fogalmam se volt melyiknek mi a márkája és most megnéztem a kedvenceim, magam is meglepődtem, hogy mind a kettő Affinitione!

mind a kettő nagyon jól fed, de még sincs maszk hatása.

2015. febr. 26. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
bocsánat, most nézem, hogy alapozóból Affinitione Mineral van, nem sima, arról nem tudok nyilatkozni.
2015. febr. 26. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
maybelline affinitone +1. : ) valamint rimmel lasting finish meg a liquid mousse is jó. korrektorból nekem essence van, 1000 ft körüli, de inkább vmivel olcsóbb, már sokszor újravettem.
2015. febr. 26. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Catrice Photo effect
2015. febr. 26. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:

A fentebb említett márkák vannak ilyen áron, de ezek közepes fedésű alapozók, egyik sem nagy szám. Nekem alig fednek valamit. Ha jó fedésű kell, akkor ennél több pénzt kell rászánni sajnos.

Korrektorból jó az Essence.

2015. febr. 26. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire kell hogy erős fedése legyen. hanem krátereket akarsz eltüntetni az arcodon, akkor a fentiek bármelyike jó. ha nagyobb a probléma, akkor vegyél profi sminkterméket, pl mac-et, igaz hogy nagyon drága de az bármit elfed.
2015. febr. 26. 20:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Nah jókor írok... Végül is Astor Mattitude alapozóját vettem meg, korrektorból meg Rival de Loop lett. Pattanásos vagyok (nem krátert, hanem dudorokat kell eltüntetni) és viszonylag egész jól bejött ez a kombó.
2015. máj. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!