Milyen alapozót tudnátok ajánlani ezekkel a kritériumokkal?
Az a helyzet, hogy maxmimum 4.000 Ft amit rászánok, nem többet! Tehát ez alatt szeretnék mindenképp.
KM (krémmánián) már 10-15 alapozóról olvastam véleményt, de mindegyiknél volt olyan, amiért bezártam az oldalt, DE lehet, hogy valamelyik ezek közül mégis bevállhat, csak én voltam nagyon kritikus (pont most fürödtem be a Catrice All Matt Plus alapozóval, írtam is egy hosszú vélemény - első az enyém - olvashatjátok, hogy mennyire borzasztó élmény volt).
L'oreal True Match alapozóját használtam, legvilágosabbat, de télen ez nekem nagyon sötét, csak nyáron jó, borzasztó fehér vagyok... ezért is vettem a Catrice legvilágosabbat, az szuper volt árnyalatban, de másban nagyon elbukott.
ezeket szeretném egy alapozóban:
legyen tartós, ne zsírosodjon át a fejem 10 perc után, világos szín legyen, könnyű, folyós textúrájú lehet. ne legyen sűrű
hogyha van ilyen BB krém, azt is ajánlhattok, csak tényleg legyen könnyű textúrájú, lehetőleg matt finishe legyen.
Bourjois 123 nekem bevált, tartós, nem zsírosodik át hamar, világos is van, folyékony, könnyű, púderes matt finishel.
Én végigpróbáltam már minden olcsóbbat, de hiába, csak pénzkidobás volt. Nekem nem vált be egyik sem.
BB-ből még a legjobbnak az Eveline 8in1 bizonyult... de az sem tökéletes, csak jobb mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!