Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani sírós...

Tudnátok ajánlani sírós filmet, az alábbi kritériumokkal?

Figyelt kérdés

Ne legyen romantikus. A film végén nem azért akarok sírni, mert vége van( mert olyan szar volt-> tehát ne öröm könnyek)

Volt csomó film, amin sírnom kellett volna, de nem sírtam. Ez azért volt mert még csak 15 vagyok, így a Rettenthetetlen és a Rekviem egy álomért( gondolom ezeken kellett volna, ugye?:D ) nem mozgattak meg érzelmileg. Ami még valami irányt mutathat az az, hogy Az utolsó szamurájon megkönnyeztem. A Star Wars új trilógia 3 epizódjában Obi-wan és Vader harca után szintén elérzékenyültem. Kb. ennyi, remélem tudtok ajánlani pár filmet. Köszi!

2012. aug. 29. 00:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2012. aug. 29. 00:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja, és ha a filmben zongora vagy hegedű van az talán rásegíthet, így például az Erőszakik c. filmet jónak tartom, de nem sírósnak.
2012. aug. 29. 00:14
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Még jöhetnek!

2012. aug. 29. 00:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Amin én mindig sírok az a Schindler listája, a Zongorista (abban van zongora is) és a Túl a barátságon.

23 éves, nem zsidó, nem meleg- de ezek oly mindegy- lány) :)

2012. aug. 29. 00:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Három méterrel a felhők felett???

vagy valami állatos(nálam bevált)...amúgy én se szoktam sírni a filmeken....

2012. aug. 29. 01:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Az állatos filmeken én is szoktam pityeregni. Pl kutyahideg (megtörtént eset) valamint a hadak útján. Nagyon jó filmek, és sírósak. Pedig én 28 éves vagyok :)
2012. aug. 29. 08:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Mesterséges értelem

Ébredések

Halálsoron

Millió dolláros bébi

Nevem Sam

2012. aug. 29. 09:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Elcserélt életek. Bár nem tudom, mennyire való 15 évesnek. Nagyon komoly film, és ez is igaz sztori. Borzasztó szomorú, hogy ilyen dolgok történtek, és történnek. Én bömböltem rajta.
2012. aug. 29. 09:08
 9/13 halibel ***** válasza:

Szentjánosbogarak sírja

Nem tudom, hogy zavar-e, ha ez egy egész estés anime-film,93 perces. Én kb. végigbőgtem az egészet, pedig igazán nem sírok semmin,még a Zongoristán se ( azért nehezen tartottam vissza :D ). Itt a link: [link]

Itt vannak képek is róla, és a történet is le van írva: [link]

Ha szeretnéd, privátba küldök linket, hogy hol tudod megnézni. :)

2012. aug. 29. 10:36
 10/13 anonim ***** válasza:

A jövő kezdete

Az utolsó mohikán

2012. aug. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!