Tudnátok ajánlani sírós filmet, az alábbi kritériumokkal?
Ne legyen romantikus. A film végén nem azért akarok sírni, mert vége van( mert olyan szar volt-> tehát ne öröm könnyek)
Volt csomó film, amin sírnom kellett volna, de nem sírtam. Ez azért volt mert még csak 15 vagyok, így a Rettenthetetlen és a Rekviem egy álomért( gondolom ezeken kellett volna, ugye?:D ) nem mozgattak meg érzelmileg. Ami még valami irányt mutathat az az, hogy Az utolsó szamurájon megkönnyeztem. A Star Wars új trilógia 3 epizódjában Obi-wan és Vader harca után szintén elérzékenyültem. Kb. ennyi, remélem tudtok ajánlani pár filmet. Köszi!
Köszönöm mindenkinek!
A Zongorista, a Schindler listája, a Mesterséges értelem és a Halálsoron már tervebe volt csak mindig halogattam. Az animet-t nem hiszem hogy megnézem, de köszi. Az utolsó mohikánt láttam, de nem sírtam, a másik pedig jó lesz. Az elcserélt életek úgy hallottam brutális, de megnézem( sose zaklatott fel a véres dolgok látványa). A nevem: Sam és a Túl a barátságon kilőve. A Felhők felett 3 méterrel szintén, mert romantikus. Az Életrevalók és a szív bajnokai tökéletesek. A halogatott filmeket is mindenképp megnézem. Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!