Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót tudnátok...

Milyen alapozót tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Eddig az Avon Ideal Flawless folyékony alapozót használtam, de valahogy nem vagyok vele elégedett. Hiába púderezem, lekopik hamar, nem érintésálló, én pedig (sajnos) elég gyakran érintem meg az arcom illetve a ruháimnak se tesz jót ez.

Eddig a Helia-D BB-je vált be, de az állam nem bírja, oda ment eddig az alapozó. Ott problémás az arcom csak, a többi részen normál, ritkán fényesedik ki. Ezért keresek valami jobban fedő és tartósabb alapozót, ami elég világos árnyalatban is kapható (ha tudtok írjatok árnyalatot is, a Helia-D BB világosa a kiindulásom, mert semleges világos az arcom).

2015. jan. 7. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a Garnier BB krémet szeretem. Nagyon jó állaga van, tényleg olyan mint egy krém. A L’Oréalnak is bejött a BB kréme.

Bár nem tudom, hogy a te érzékeny bőrödhöz jó e

2015. jan. 7. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Holika Petit BB, nagyon jól fed, világos, tartós.

Alapozóból Bourjois 123.

2015. jan. 7. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Én catrice-All mat plus alapozót használok és eszméletlen szép tőle az arcom *_* nekem nagyon be vállt :) Ajánlom ;)
2015. jan. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!