Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Iszonyatosan sok sminket...

Iszonyatosan sok sminket használok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A hétköznapi sminkem a következő volt eddig:

vastag cicaszem tussal, szempillaspirál, alapozó, rúzs, pirosító.

Egy éve sminkelek, így most kezdtem kipróbálni magam. Néha nagyon erősen kisminkeltem magam ehhez képest is, hozzá adtam egy kis szemhéjfestéket, aminek következtében elég feltűnő és erős lett a sminkem. EZt egyre gyakrabban használtam, mert csak így éreztem jól magam. Kb. ilyen: [link] kb ilyen, csak picit visszafogottabb!!!

Nos így mentem mindenhova, mert ezek által nagyon szép lettem, de mégis sok ez...

Milyen alkalmakkor illik erősen sminkelni?

És hogyan szokjak le, hogy hétköznap sikerüljön a kevésre átállni?

EGyszerűen csak így érzem magam szépnek...

2015. febr. 17. 23:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szokj át inkább arra, hogy a fekete helyett barnás színekkel árnyékolod a szemedet. természetesebb hatást fog kelteni, de szépít is, és neked is ki lesz elégítve a "sokatsminkeltemmmagam" érzésed.
2015. febr. 19. 01:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez így elég "gyagyi" hatást kelt,ne haragudj. Ha már ennyi sminket használsz akkor tedd azt igényesen,szebben. Ahogy előttem is említették,ez a full fekete szemhéj ,fekete tussal túl sok.

Ha változtatni akarsz akkor határozd el magadban,és fokozatosan sminkelj kicsit kevesebbet vagy ha elég bátor vagy akkor egyik napról a másikra. Ess túl rajta és egy-két hét után jobb lesz.

A másik,hogy ha hétköznap kicsit visszább veszed a sminket akkor hétvégén olyan bombanőt tudsz magadból csinálni,hogy mindenki ámulni fog,hogy hűha :D

Kicsit növeld az önbizalmad!

2015. febr. 23. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:

szvsz ez azért jobban néz ki, ez is erős smink:

[link]

2015. febr. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!