Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fiúknak feltűnik a smink?...

A fiúknak feltűnik a smink? Jobban tetszenek neki a lányok kisminkelve, mint smink nélkül?

Figyelt kérdés
Főleg a fiatalabb korosztályra gondolok.
2015. febr. 12. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
szerintem a natúr smink (spirál, barnás szemhéjfestés, színezett hidratáló) nem tűnik fel nekik, viszont mivel szebb lesz tőle az összhatás, tetszik nekik. :D én tini koromban szempillaspirált, szemceruzát használtam, senki nem szólt meg, hogy túl sok lenne.
2015. febr. 12. 21:51
 2/4 anonim válasza:
79%

Meglepően nem látják. Ezért is van az, hogy a legtöbb srác azt mondja, hogy a smink nélküli lányok neki jobban tetszenek. Az a smink nélküliség általában saccra fél óra sminkelést jelent :)

Én sminkem általában annyi, hogy kihúzom a szemem minimálisan, soook szempillaspirál, korrektor, kis arcbronzosító és szemöldökpor. A szememem meg szokták látni, hogy van vmi, de olyan szinten, hogy "van rajtad szempillaspirál?" :) Egyébként azt mondják, hogy ez a jó mennyiség sminkből. Ennél több már sok lenne, ennél kevesebbtől meg csúnyábbnak tűnnék :D

2 tanács a végére: Úgy sminkelj, hogy neked jól álljon, ne az aktuális trendek szerint!

és ne a fiúnak, hanem magadnak tetsszen!

2015. febr. 12. 22:10
 3/4 anonim válasza:
előző vagyok: 17/L ez lemaradt :)
2015. febr. 12. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:

a fiatalabb korosztálynak végképp gőze nincs, de még az idősebb se veszi észre a natúr sminket. de néha még az se kifejezetten tűnik fel ha komolybab smink.

vagy ha fel is tűnik, nem érdekel senkit. a "természetesség a lényeg" csak egy hülye duma.

ezt férfiként mondom.

2015. febr. 12. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!