Fiúk! Ti jobban díjazzátok hogyha egy lány nincs nagyon kisminkelve? Mármint nincs alapozó, púder stb.
Figyelt kérdés
Vagy nektek mind1 mit ken magára egy lány?2013. máj. 15. 20:55
1/7 anonim válasza:
A pasik az alapozót, púdert észre sem veszik, attól csak szebb a bőr... legalábbis ha megfelelő színt választasz ugyebár. Elfedi a bőrhibákat, ez ha hátrány bármelyik pasinál is akkor azzal gond van.
2/7 anonim válasza:
Én azt veszem észre, hogy akkor gond, ha nagyon vakolatszerű, vagy ha minden kettesben töltött programra fel van téve az alapozó és a púder (legalábbis az én barátom nyilván a sminkeletlen arcomat szereti jobban puszilgatni és simogatni). Viszont távolról meg sokuk észre sem veszi a sminket, és a sminkeletlen lányokat lerondázzák meg leigénytelenezik (amiért pl. nem egyenletes az arcszínük, vagy bőrhibáik vannak), és tulajdonképpen a szépítő sminket nevezik "igazi szép, sminkeletlen, természetes" külsőnek.
3/7 anonim válasza:
Egy lány/nő adjon magára,de ezt lehet úgyis, h nincs 2 kg festék a fején.Nem zavar az alapozó,meg nemtom h mik vannak még, csak ne legyen túl sok.Volt olyan bnőm,h hozzámbújt,rajtam fekete póló volt és meglátszott a pólómon.Az ilyen elég gázos..De ha nem muszáj, akkor ne kend össze mindennel a fejed,a kevesebb néha több. :)
21F
4/7 anonim válasza:
Smink csak annyi kell, hogy ha szükséges egy szépítő alapozó, ami kihangsúlyozza a bőröd természetességét, korrektor a szem alá, ha kell, egy lehelet pirosító, és néha rúzs. De ennél több nem. A természetes hatást szeretjük nőn, és az a nullás állapot. Ha pattanásaid vannak, karikák, bőrhibák, akkor az mínusz, és sminkkel visszahozhatod alapjáratra az arcod, de ha látszik a smink, akkor az már plusz, és sminkelt arcként fog hatni, az pedig nekem nem tetszik.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. máj. 16. 19:18
7/7 anonim válasza:
Aki TUD sminkelni azon észre se venni h alapozó v púder, max onnan h tökéletes a bőre.
Innentől a kérdés nem az h sok smink, mert csak az használ túl sokat aki nem tud sminkelni, leginkább a tinik meg a buta ízléstelen nők mikor beszabadulnak vmi partyhelyre. Én legalábbis így vettem észre. Nyilván ez egy olyan dolog amit tanulni kell, mint minden más.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!