Létezik olyan, hogy a szemöldököt tartósan megfestik?
Figyelt kérdés
A szemöldökömnek szép íve van, csak az a baj vele, hogy a vége felé eléggé vékony... könnyen lehet korrigálni szemöldökceruzával, de nincs valami olyasmi megoldás, amit kozmetikus/sminkes tud elkészíteni, és hosszan tartó az eredménye?2015. febr. 7. 13:38
1/8 anonim válasza:
kozmetikai tetoválás. biztos van olyan festék is, ami hosszan tart, de nem hiszem, hogy reális lenne az ár-érték aránya.
2/8 A kérdező kommentje:
tetoválás biztos nem lesz, az elég természetellenes és nem annyira vészes a helyzet
2015. febr. 7. 14:07
3/8 anonim válasza:
a kozmetikában csinálnak szemöldök és szempilla festést is... meglep, hogy nem hallottál még nem hallottál róla
4/8 A kérdező kommentje:
de hallottam róla, csak azt nem tudtam, hogy olyan célra is jó, hogy nem a szemöldököm színét akarom megváltoztatni, hanem arra, hogy csak egy kicsit kipótolja a hiányos részeket
2015. febr. 7. 14:22
5/8 anonim válasza:
pontosan arra való, hogy a halvány szemöldököt megerősítse - ergo olyan, mint a ceruza, csak nem kell mindennap bajlódni vele hanem pár hétig kitart
6/8 anonim válasza:
csak a tetoválás...a festés 1 napig marad meg
7/8 anonim válasza:
Dehogy egy napig marad meg, ne írjál már ilyen hülyeségeket! Én a pilláimat és a szemöldökömet is magamnak festem, 3 hetet simán kibír, 4. héten már kopott, de még látszik.
8/8 anonim válasza:
Én is magamnak festem itthon, 2 hétig simán szépen látszik, a 3. héten (mivel elég száraz a bőröm és itt már ledobja a festéket)már csak a szemöldök szálain látszik a festék, de még így is szép. A kozmetikus sem csinálta nekem ettől tartósabbra, szebbre. Oda és olyan vastagságban, ívben keni/kened a festéket, ami neked tetszik. Szerintem is ez a megoldás, vagy marad a mindennapos ceruzás korrekció. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!