Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyen szemöldököt hogyan...

Ilyen szemöldököt hogyan lehet csinálni? Hülye a megfogalmazás bocsi. (Kép lent)

Figyelt kérdés
[link] mist sok lánynak ilyen a szemöldöke, de én nem tudom hogyan csináljam meg. Köszönöm a válaszokat

2014. nov. 27. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

filctollal szerintem :)

33f

2014. nov. 27. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Már rohadt unalmasak ezek a kommentek..
2014. nov. 27. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

A formára gondolsz?

Vagy mire?

Szerintem ki van szedve formára, és még porral vagy ceruzával ki van kicsit húzva, ezért ilyen egyenletes.

2014. nov. 27. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
2014. nov. 27. 21:38
 5/6 anonim válasza:
2014. nov. 27. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Öh...nem az első vagyok, de viccet félretéve tényleg "filctollal"...csak úgy hívják, hogy szemöldökszínező filces tus...De én néha "sima" (szemre való) filces tussal húzom ki...A vastagabb (ferde hegyűek) kimondottan jól használhatóak szemöldöknél is - nekem legalábbis bevált...:D
2014. nov. 27. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!