Csajok! Milyen szemöldököt képzelnétek el nekem? (20f)
Sajnos ilyen h nem széles, viszont vastag, a vége felé meg ritkuló... Segitsetek! Jöhet kép is! (nem èrdekel, h egy férfinek nem kell szednie a szemöldökèt! azt majd eldöntöm én, h szedem-e vagy sem!).
#4es! az előbbit a 3-asnak irtam, nem neked :)
amugy nm jó ez!
Ilyet szoktam magamnak, mint a képen az első :) csak ugye ritka nekem a vége és alig látszik az íve. ezért akarok váltani vmi más fazonra, ami jol nèz ki, de nem meleges :D
Szerintem menj el egy ügyes kozmetikushoz, aki profin formára szedi neked. Nem elég csak kiszedni, rövidíteni is kell rajta ollóval. A kettő együtt adja meg a megfelelő fazont.
Amúgy én is kozmetikushoz járok kéthetente fiúként, és nekem így csinálja, ahogy leírtam. Nekem az elejéből is szed egy kicsit, majd szép ívesen kifuttatja egész vékonyra úgy, hogy alul is és felül is szed belőle jócskán. Sokkal barátságosabb a tekintetem, mióta szedetem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!