Mi a véleményetek a Pink Pandáról? Tapasztalatok a rendelésről és szállításról?
Imádom. :) Én eddig 7x rendeltem tőlük és mindig kaptam a csomagom mellé valamilyen promóciós kódot. :)
A szállítás gyors és a futár is rugalmas. Imádok az oldalon nézelődni.
1x rendeltem tőlük, és törve kaptam meg a terméket. Jeleztem, de nem cserélték ki, mivel nem magyarok és nem tudták kezelni a helyzetet. Telefonon pedig egy nyihorászós, profizmustól messze távol lévő lány vette fel, akivel értelmesen nem lehetett beszélni. Az oldalukon lévő hosszú garancia egy nagy baromság, kamu. Ráadásul tele van az oldaluk hibás termékleírással!
Ennyit erről a szlovén cégről.
Maradok az eddig is megbízható magyar webshopnál.
Én is megszívtam velük.
Sztori a köv. röviden: igaz, hogy a honlapjuk zeng a garanciától, de azt nem írja, hogy ha kipróbáltál egy ecsetet és nem felel meg a minősége, akkor azt úgysem fogják kicserélni, mert olcsó húsnak híg a leve, az egy olyan ecset és kész. Ráadásul hiába bizonyítottam számlával, hogy náluk vettem azt mondták, hogy lehet ebay-ról rendeltem egy ugyan olyat és azt akarom velük kicseréltetni. Na tőlük sem fogok többet rendelni.
A gond tehát az velük, hogy a fele sem igaz a honlapjukon, ami a jogszabályoknak megfelelne. Utálom az átb*szós nem magyar cégeket, akik ide szállítanak és tört magyarral próbálnak még több pénzhez jutni.
Elkeveredett a csomagom és nekem kellett utánajárnom. Semmi készséges ügyintézésről nem kaptam tanúbizonyságot.
Abszolút negatív a tapasztalatom velük kapcsolatban.
Az ajándék termékeikről csak ennyit:
2 ajándékot ígértek, amit meg is kaptam:
1 db avas rúzst és 1 db beszáradt körömlakkot.
A színekről meg ne is beszéljünk (használhatatlanok).
Így könnyű reklámozni, ha a selejt, eladhatatlan cuccokat sózzák az emberre. Gusztustalan vevőcsalogatás, fújj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!