Aquolina pink sugar parfüm! Van valakinek? Vagy tetszik az illata? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
íírjatok lécci:)2009. aug. 19. 22:24
1/5 anonim válasza:
isteni de nyáron nem ajánlatos inkáb tél környékén ősszel
2/5 anonim válasza:
szerintem finom, de nem szabad túlzásba vinni. nyáron valahogy túl fülledt, de a téli napokat feldobja az édes illat :)
3/5 anonim válasza:
Kategóriájában magasan a legjobb. :) Én imádom. Viszont tényleg csak a hidegebb hónapokra javaslom, mert nagyon intenzív illat. Elég 1-et fújni magamra és még délután is érzem. Túlzásba nem szabad esni vele, az tuti. Egyébként remek illat és a tartóssága is kiváló.
4/5 anonim válasza:
csak ismételni tudom az előzőket, tartós, őszi-téli édeskés illat, bővenbőven elég belőle egy fujás, különben túl tömör, és taszító lesz :)
5/5 anonim válasza:
imádom =) de még nincs =(
sajnos nem engedhetem meg magamnak. :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!