Jean's color PINK: tapasztalatok?
Nekem is pirosas lett!
Azt mondta a fodrász, hogy azért, mert ahhoz hogy "pink" legyen teljesen fehérre kell leszívatni a hajat... Nekem elég sötét hajam volt és kb. leégette volna ha addig szívatja...
Utolsonak - Valts fodraszt!
Nekem apukan fodrasz, a tesom sotetbarna hajabol gyonyoru feher szoket varazsolt, raadasul selymes maradt a haja. A termekektol is fugg,h miket hasznal es mennyi szakertelme van. O erre vitte ra a Jeans Color pink-et es vibralo pink lett, csak megfogja a parnahuzatot :)
szőkésfehérre lett szivatva a hajam. nem teljesen piros ink olyan pirosas rózsaszínes. lehet h ilyen szinűlesz:D legközelebb magentát veszek
azért köszönöm mindenkinek
nekem tök jó lett utána totál pink volt:D
és nekem kicsit vöröses volt a szőkítés után a hajam mert vörösről lett leszívva
tudnál mutatni egy képet a hajadról?
mert nekem is a vörös szőkítés a lila előtt volt és az tökékéletes lett. lehet h ez is jó csak a fények miatt pirosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!