Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jean's color PINK: tapasztalatok?

Jean's color PINK: tapasztalatok?

Figyelt kérdés
nekem kissé pirosas lett. nemértem miért. volt elötte szőkítés. és nem vagyok kezdő mivel ebből a hajszínezőből a lila tökéletesen sikeredett. a kékkel és a zölddel sem volt semmi baj. Segítsetek létszi!
2009. aug. 10. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
mert nem lett elegge leszivatva, valoszinuleg tul sok voros pigment maradt a hajadban!
2009. aug. 10. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is pirosas lett!

Azt mondta a fodrász, hogy azért, mert ahhoz hogy "pink" legyen teljesen fehérre kell leszívatni a hajat... Nekem elég sötét hajam volt és kb. leégette volna ha addig szívatja...

2009. aug. 10. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Utolsonak - Valts fodraszt!

Nekem apukan fodrasz, a tesom sotetbarna hajabol gyonyoru feher szoket varazsolt, raadasul selymes maradt a haja. A termekektol is fugg,h miket hasznal es mennyi szakertelme van. O erre vitte ra a Jeans Color pink-et es vibralo pink lett, csak megfogja a parnahuzatot :)

2009. aug. 10. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló!Irigyellek...Jó neked, hogy a családban van jó fodrász...Felénk még am. sincs, nem hogy közvetlen rokon :(
2009. aug. 10. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:

szőkésfehérre lett szivatva a hajam. nem teljesen piros ink olyan pirosas rózsaszínes. lehet h ilyen szinűlesz:D legközelebb magentát veszek

azért köszönöm mindenkinek

2009. aug. 10. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem tök jó lett utána totál pink volt:D

és nekem kicsit vöröses volt a szőkítés után a hajam mert vörösről lett leszívva

2009. aug. 10. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:

tudnál mutatni egy képet a hajadról?

mert nekem is a vörös szőkítés a lila előtt volt és az tökékéletes lett. lehet h ez is jó csak a fények miatt pirosabb

2009. aug. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!